Nilüfer'li Ak Gençler SUR'a Gidiyor

AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları, Diyarbakır’ın Sur ilçesine giderek bölgede bulunan özel harekât polisleri ve askerlerle bir araya gelecek.

Nilüfer'li Ak Gençler SUR'a Gidiyor
banner98
 Yaklaşık on kişilik bir ekiple Yenişehir Havalimanı’ndan Diyarbakır’a hareket edecek olan kafile, bölgede görev yapan asker ve polislere moral ziyaretinde bulunacak. Bursa’dan yanlarında götürdükleri hediyeleri Sur’da bulunan bir ilkokul öğrencilerine verecek olan AK Parti Nilüfer İlçe Gençlik Kolları, öldürülen geçmiş dönem Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın mezarını ve ailesini de ziyaret edecek. AK Parti Sur İlçe Gençlik Kolları ile kardeş teşkilat olacak olan Nilüferli AK Gençler, bölgedeki bir ilkokula da kütüphane yaptıracak.
Ziyaretin kendileri açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden AK Parti Nilüfer Gençlik Kolları Başkanı ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Dinçer, bölgede görev yapan asker ve polislerin kendilerinin gözünde birer kahraman olduklarını söyledi. AK Parti Sur İlçe Gençlik Kolları ile kardeş teşkilat olacaklarını hatırlatan Dinçer, “Nilüfer’den Sur’a kardeşlik köprüsü kuracağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0