Nilüfer'i STK'lar İle Birlikte Yöneteceğiz!

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Esgin, Giresunlular Federasyonu’nun düzenlediği gecede, “Nilüfer’i sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte, çok katılımcı yönetim anlayışımızla yöneteceğiz” dedi.

Nilüfer'i STK'lar İle Birlikte Yöneteceğiz!
banner98
Geçit Park Izgara’da düzenlenen yemekli toplantıda, çoğunluğu Nilüfer’de oturan Giresunlulara hitap neden Dr. Mustafa Esgin, seçimlerde destek istedi. Aslen Giresunlu olan sanayici AK Parti Nilüfer Belediye Meclis Üyesi adayı Kağan Yeşil ve diğer meclis üyesi adaylarının katıldığı gecede konuşan Dr. Mustafa Esgin,seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esgin, “Nilüfer’in 64 mahallesinde eşit ve adil hizmet anlayışımızı hayata geçireceğiz. Nilüfer’de artık bir değişim ve yenileşme hareketi başlamıştır. Bu kenti dünya genelinde markalaştırmak için 5 yılda 10 mega projemizi hayata geçireceğiz” dedi.
Nilüfer’de çok katılımcı ve insan odaklı yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Dr. Mustafa Esgin, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Katılımcılığı karar alma süreçlerine etkin katılım olarak algılıyoruz. Nilüfer’i sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Derneklerin maddi ve manevi fedakârlıklarla topluma değer katmaya çalıştığını çok yakından biliyorum. Sivil toplumun her yönüyle yanında bir belediye başkanı olmayı şiar edindim” dedi.
GİRESUNLULAR’DAN KAĞAN YEŞİL’E DESTEK
Bursa Giresunlular Dernekleri Federasyonu Başkanı Üzeyir Aktaş, Nilüfer’deki yerel seçimlerin seviyeli ve centilmence geçtiğini ifade etti. Aktaş, “Giresunlular Federasyonu Başkan Yardımcımız, Ak Parti Nilüfer Belediye Meclis Üyesi adayı Kağan Yeşil’in sanayiciliğin yanı sıra bu şehre hizmete talip olması hemşerilerimiz adına bizlere gurur veriyor” dedi.
Kağan Yeşil de yaptığı konuşmada, “Sanayici olarak şehrime ve ülkeme kazandırdığım katma değer ve istihdamı bir adım daha öteye götürmek için yola çıktım” dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0