banner102

Nilüfer'de Lokale Örnek İşyeri Belgesi

Nilüfer Belediyesi’nin sağlıklı koşullarda kaliteli hizmet veren işletmeleri ödüllendirmek için başlattığı 'örnek iş yeri projesi' kapsamında, Nilüfer Öğretmenler Lokali belge almaya hak kazandı.

Nilüfer'de Lokale Örnek İşyeri Belgesi
 Nilüfer Belediyesi’nin gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinde hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla 2003 yılında başlattığı ‘örnek işyeri’ uygulamasında ilk kez bir lokal, belge almaya hak kazandı. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Bürosu tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen Beşevler Mahallesi’nde bulunan ‘Nilüfer Öğretmenler Lokali’ne ‘örnek iş yeri’ belgesi törenle verildi. Düzenlenen törene Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Öğretmenler Lokali İşletmecisi Yekta Atilla, Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Necati Çakır ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk kez bir lokale örnek iş yeri belgesi verildiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “İnsan sağlığı ve hijyenin çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Ekibimiz, gıdaların hangi işlemlerden geçerek tüketiciye ulaştığının takibini yapıyor. İnsan sağlığına ve hijyene önem veren hatta ürünün menşeini de takip eden anlayışla bu belge veriliyor. Bu yüzden tüketicilerimiz Nilüfer Belediyesi’nin vermiş olduğu 'örnek işyeri belgesini' gördüklerinde oradan rahatlıkla tüketim yapabilirler. Tüm denetimlerden geçerek belgeyi almaya hak kazanan Nilüfer Öğretmenler Lokali yönetimini ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Nilüfer Öğretmenler Lokali’ne vermiş olduğumuz belge ile Nilüfer’deki örnek iş yeri sayısı 20’ye ulaştı” diye konuştu.
Örnek iş yeri belgesini almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Necati Çakır ise, "Burada tüm işler titiz bir şekilde yürütülüyor. Buraya yalnızca öğretmenler değil, halkımız da geliyor. Lokalimiz öğretmenlerimizin vatandaşlarımızla iç içe olmasını sağlıyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Necati Çakır, örnek iş yeri belgesi ve flamasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in elinden aldı.
Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0