banner102

Nilüfer'de foklör şöleni

Folklor ekibi kurmak isteyen Nilüfer Belediyesi’nin kardeş şehri Afyon’un Dinar Belediyesi, uluslararası alanda çok sayıda ödül alan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nu örnek aldı.

Nilüfer'de foklör şöleni
 Türkiye ve uluslararası yarışmalarda Bursa’yı temsil eden Nilüfer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Dinar Belediyesi tarafından örnek alındı. Afyon Dinar Belediyesi’nde çalışan Ümmü Gülsüm Karakuş, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Miray Orduseven ile Altınşehir Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarıları yakından takip ettiklerini belirten Karakuş, Dinar’da da Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun benzeri bir grup kurmak istediklerini belirtti. Karakuş, Nilüfer Belediyesi ile folklorik bağ kurarak kardeş şehir ilişkilerini geliştirmek istediklerini söyledi.
Miray Orduseven de, Halk Dansları Topluluğu’nun örnek alınmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Dinar’a bu konuda gereken desteği vereceklerini kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0