Nilüfer Belediyesi Bayramdan Sonra Yeni Binasında

Nilüfer Belediyesi, bayramdan sonra İhsaniye Mahallesi’ne inşa edilen yeni binasında hizmet verecek.

Nilüfer Belediyesi Bayramdan Sonra Yeni Binasında
banner98
 Nilüfer Belediyesi, İhsaniye’de kent meydanı ile birlikte tasarlanan yeni belediye sarayında bütün birimleri aynı çatı altında topluyor. Kurban bayramından sonra Nilüferlilere hizmet vermeye başlayacak olan binada hummalı çalışmalar devam ediyor. Yeni hedeflere yeni hizmet binası ile ulaşmaya çalışacaklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey, İhsaniye Meydanı’nda inşa edilen yeni hizmet binasında ilk dönemde eksikler, sıkıntılar, aksaklıklar olabileceğini söyledi. Nilüferlilerin sabrı ve hoşgörüsüyle bu sıkıntıyı da aşacaklarının ifade eden Bozbey, “Nilüferlileri ekim ayının ilk haftasında Nilüfer Belediyesi’nin yeni hizmet binasına bekliyoruz. Yeni hizmet binamız 21 bin metrekare alan üzerinde meclis ve sergi salonları, basın merkezi, otoparkıyla halkımıza hizmet verecek” diye konuştu.

“YENİ BİNA DEMOKRASİ BİNASI OLACAK”

Nilüfer Belediyesi’nin yeni hizmet binasının önünde 17 bin metrekarelik meydanla dünyadaki sayılı meydanlardan birine kavuşacaklarını ifade eden Bozbey, dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin bayraklarının yer alacağı alanın çeşitli dillerden “barış” ve “sevgi” yazılarıyla donatılacağını söyledi. Yıllardır böyle bir meydana hasret çekildiğini ifade eden Bozbey, “Yaptığımız anket sonucu buraya Cumhuriyet Meydanı ismini vereceğiz. Yeni hizmet binası ise toplumun tüm kesimiyle demokratik bir buluşma ortamı sağlayarak vatandaşlara kaliteli hizmet sunacak. Bu bina demokrasinin ve halkın binasıdır. Binada idari birimlerin yanı sıra milletvekilleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin de odaları bulunuyor. Binada TBMM’de grubu bulunan partilerin Bursa milletvekilleri de kendilerine ayrılan özel odalarda vatandaşlarla görüşme yapabilecek” dedi.

"ESKİ BİNA"

Eski hizmet binasında bazı ofislerin Nilüfer Belediyesi’nde kalacağını ifade eden Bozbey, geri kalan ofislerin ise vergi dairelerinin birimlerine verildiğini ifade etti. Eski masa ve sandalyeleri değerlendireceklerini belirten Bozbey, “Yakında yapımına başlanacak olan Alaaddinbey Mahallesi'ndeki ek hizmet binasında değerlendirmek için ayıracağız. Bir kısmını muhtarlarımıza ve ihtiyacı olan okullarımıza göndereceğiz” diye kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0