''Necmi İnce İle Sabahın Demi'' Bursa TV'de Başlıyor

Necmi İnce'nin hazırlayıp sunduğu yeni bir programla ekranlara geri dönüyor.Bursa televizyonlarında fenomen hale gelen ''İnce Bakış''programından sonra yeni bir programla izleyicilerin karşısına çıkacak.Bursa TV'de yayınlanacak olan'' Necmi İnce İle Gündemin Demi'' programıyla hafta içi her gün sabah 07:00 ile 10:00 arasında sizlerle birlikte olacak.

''Necmi İnce İle Sabahın Demi'' Bursa TV'de Başlıyor
banner98
 Necmi İnce'nin hazırlayıp sunduğu yeni bir programla ekranlara geri dönüyor.Bursa'da televizyonlarında fenomen hale gelen ''İnce Bakış'' programından sonra yeni bir programla izleyicilerin karşısına çıkacak.
Bursa TV'de yayınlanacak olan yeni programın adı ise Sabahın Demi programıyla hafta içi her gün sabah 07:00 ile 10:00 arasında sizlerle birlikte olacak.
 Bu programda dünya,ülke ve Bursa gündemiyle ilgili öne çıkan haberler ve gazete manşetleriyle gündeme dair tüm konular masaya yatırılacak.Ayırıca Necmi İnce İle Sabahın Demi programında ulusal ve yerel gazete mansetleri ve en önemli köşe yazarlarının yazılarıda izleyicilerle paylaşılacaktır.
İzleyicilerinde ayrıca sosyal medya üzerinden  facebook ve twitter üzerindende programa katılarak mesajlarını canlı olarak yayına iletme durumları olacaktır.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 00:24

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0