banner101

Necmi İnce “İl Başkanlığına Bende Varım“ Dedi

Bursa TV'de haftaiçi hergün Necmi İnce İle Sabahın Demi programında süpriz bir gelişme yaşandı.Programa canlı telefonla bağlanan Ali Molla Salih program yapımcısı,sunucusu ve gazeteci Necmi İnce'ye Ak Parti Bursa İl Başkanlığı Adaylığı için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 Kısa süre önce Ak Parti İl Başkanlığı için çalışmalarına start veren genç aday Necmi İnce Bursa TV'de yayınlanan sabah programı 'Sabahın Demi'nde izleyicilerine Ak Parti İl Başkanlığı seçimlerine katılacağı müjdesini verdi.Çeşitli köşe yazılarındada sıkça söz edilen genç aday Necmi İnce sabah programında İl Başkanlığı konusundaki görüşlerini ifade etti.
 Özellikle Ak Parti Bursa İl Başkan Aday Adaylığı için mevcut Ak Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun'un Milletvekili adaylığı noktasında bir yaklaşım atılırsa şartı ile aday olacağını söyledi. Bu süreçte özellikle teşkilattan,Ankara'dan ve Bursa'dan bir çok kişinin kendisine destek verdiklerini ifade etti. Basında da çok değerli meslektaşlarınada desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2015, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0