banner101

Nalbantoğlu Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nalbantoğlu Çarşısı’nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi....

Nalbantoğlu Yeni Yüzüne Kavuşuyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nalbantoğlu Çarşısı’nı yeni bir çehreye kavuşturuyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, Nalbantoğlu Çarşısı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Bursa’nın merkezinde yer alan çarşılarda ve semtlerde yenileme faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Altepe, bunlardan birinin de şehrin en eski ve marka alışveriş mekanlarından Nalbantoğlu Çarşısı olduğunu söyledi. Atatürk Caddesi’nin hemen üzerinde yer alan çarşının Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisi dahilinde olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Bizler buraya yepyeni bir çehre kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nalbantoğlu Çarşısı’nın giriş ve çıkışlarını tamamen yenilediklerini, yürüyen merdiven koyduklarını ve çarşının üst kısmının taş kaplamalarını değiştirdiklerini ifade etti. Çarşı iç mekanında sürdürülen çalışmaların da hız kesmeden devam ettiğini, kısa zaman sonra nihayete ereceğini vurgulayan Başkan Altepe, diğer eksikliklerin giderilmesi ve çarşı hattında bulunan binaların cephe düzenlemelerinin yapılmasıyla birlikte Nalbantoğlu’nun insanların rahatlıkla gelip alışverişlerini yapabileceği bir mekan haline geleceğini söyledi. Nalbantoğlu Çarşısı’nın yenilenmesiyle bir kentsel dönüşüm çalışmasına daha imza atacağını belirten Başkan Altepe, “Sonunda hem Nalbantoğlu esnafı, hem de Bursa kazanmış olacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0