Muhtarlar Derneği TEK Çatı Altında Toplanıyor

Kuruldukları ilk günden itibaren Başkan Alinur Aktaş’ın “birleşin” çağrısında bulunduğu muhtar dernekleri tek çatı altında toplanıyor.İnegöl Muhtarlar Derneği ve Büyükşehir İnegöl Muhtarlar Derneği olarak hizmet veren iki dernek...

Muhtarlar Derneği TEK Çatı Altında Toplanıyor
banner98
Kuruldukları ilk günden itibaren Başkan Alinur Aktaş’ın “birleşin” çağrısında bulunduğu muhtar dernekleri tek çatı altında toplanıyor.
İnegöl Muhtarlar Derneği ve Büyükşehir İnegöl Muhtarlar Derneği olarak hizmet veren iki dernek geçtiğimiz günlerde aldıkları birleşme kararıyla mevcut derneklerini feshetti. Başkan Yardımcısı Adil Kansu öncülüğünde toplanan dernek temsilcisi muhtarlar ve Birleştirme Komisyonu üyeleri, feshedilen iki dernek yerine, İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği ismiyle yeni bir dernek kuracaklarını kamuoyuna duyurdu.
Belediye Encümen Salonu’nda düzenlenen toplantıda konu hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Kansu, “İnegöl’ümüzde İnegöl Muhtarlar Derneği ve Büyükşehir İnegöl Muhtarlar Derneği adı altında iki ayrı derneğimiz var. Belediye Başkanımızın muhtarlarımızla yaptığı her istişare toplantısında, muhtarlarımızın tek bir çatı altında toplanması talebi ön plana çıkmış ve muhtarlarımız ısrarla bizleri bir araya toplayın diye ricada bulunmuşlardır. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş da benim başkanlığımda, sekiz muhtarımızdan oluşan toplam dokuz kişilik bir komisyon oluşturdu. Yaptığımız toplantılarda mevcut iki dernek ve bu derneklere üye olmayan bağımsız, kalan muhtarların bir araya toplanması için bir karar aldık. Her iki derneğin olağanüstü genel kurul yaparak feshedilmesine karar verildi. Ayrıca fesih işlemi bittikten sonra da İnegöl Muhtarlar Dayanışma Derneği adı altında yeni bir derneğin kurulmasına karar verildi. Mevcut derneklerini feshederek birleşme kararı alan bu iki derneğimiz başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 15:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0