Muhtarlar, Ali Öztürk’ün arkasında

Bursa Osmangazi’ye bağlı Güneybudaklar Mahallesi Muhtarı olan Ali Öztürk, AK Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak seçim kampanyasını sürdürürken muhtarlardan destek geldi.

Muhtarlar, Ali Öztürk’ün arkasında
banner98

Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ferruh Sevimgil ve Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın’la birlikte çok sayıda muhtar, Doğancı Mahallesi’ndeki kahvaltı buluşmasında destek açıklaması yaptı. Buluşmaya Karaislah, Çaybaşı, Gökçeören, Uluçam, Bağlı, Güneybayır, Hüseyinalan, Seferiışıklar, Soğukpınar, Dağakça, Tuzaklı, Büyükdeliler ve Küçükdeliler Mahalle Muhtarı da katıldı.
 
‘CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM’
Muhtarları temsil etmek için adaylığa soyunduğunu açıklayan Ali Öztürk, “Hedefim, ilçeme ve bölgeme Osmangazi Belediye Meclis Üyesi olarak da hizmet etmek. Partim beni aday olarak takdir ederse hem ilçemiz, hem de dağ yöremiz için canla başla güzel hizmetler için çalışacağım. Seçildiğim takdirde muhtar arkadaşlarımın sorunlarına hep kulak vereceğim” dedi. Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın da “İçimizden birinin meclis üyesi olmasını destekliyoruz. Ali Öztürk, Osmangazi ve dağ yöresinin tanıdığı ve bildiği bir isim. Destekliyor ve başarılar diliyoruz kendisine” ifadelerini kullandı. Marmara Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ferruh Sevimgil de Ali Öztürk’ün aday olmasına çok sevindiklerini ve desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0