Mudanya’da Semt Pazarı Yeni Yerine Taşındı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde pazartesi ve çarşamba günleri kurulan pazar yeni yerine taşındı.Halitpaşa, Hasanbey, Şükrüçavuş mahallelerinin faydalandığı pazar yeri vatandaşların yer sıkışıklığı şikayetleri üzerine Halitpaşa Mahallesi’ndeki...

Mudanya’da Semt Pazarı Yeni Yerine Taşındı
banner98
Bursa’nın Mudanya ilçesinde pazartesi ve çarşamba günleri kurulan pazar yeni yerine taşındı.
Halitpaşa, Hasanbey, Şükrüçavuş mahallelerinin faydalandığı pazar yeri vatandaşların yer sıkışıklığı şikayetleri üzerine Halitpaşa Mahallesi’ndeki yeni yerine taşındı. Alışveriş günlerinde insanların bile geçmekte zorlandığı sokağa acil durumlarda araçların giremediği, bu yüzden böyle bir değişime ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Halkımızın daha rahat alışveriş yapmasını sağlamak için pazarın yerini değiştirmeyi uygun gördük. Yeni yerinde kurulan pazarın vatandaşa daha rahat hizmet verdiğini gördük. Zabıta ekiplerimiz bu ortamda daha rahat çalışma imkanı bulduğundan kontroller daha sağlık olmakta. Pazar sonrası çevre kirliliğini önlemek için esnafımıza büyük ebatlarda çöp poşetleri dağıtıyor ve atıklarını bu poşetlere koymaları konusunda ikaz ediyoruz" dedi.
Pazarcı esnafının da bu değişiklikten memnun olduğu görülürken, eksiklerinin bir an önce giderilmesi istendi. oldu. Pazarcılar, tuvalet yapılmasını ve pazara elektrik hattı çekilmesini istedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0