banner101

Mobilya Avm'ye Belediye eli değiyor

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si olan Mobilyum AVM’de altyapı, çevre ve otopark meselesine İnegöl Belediyesi el attı.

Mobilya Avm'ye Belediye eli değiyor
Belediye teknik ekibi ile Mobilya AVM’yi ziyaret ederek eksikler hakkında bilgi alan Başkan Alinur Aktaş, aksaklıkların giderilmesi için çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi. 
Mobilyum AVM Genel Müdürü Mustafa Çaltılı’dan Mobilyum AVM’nin eksikleri hakkında bilgi alan Başkan Alinur Aktaş, “Köftesi, Oylat kaplıcaları, ayçekirdeği gibi önemli markalarımız var. Ancak bizim İnegöl olarak en büyük ticari markamız mobilya. İnegöl Mobilya AVM’yi elbette ki bu şehrin belediye başkanı olarak çok önemsiyorum. Bursa - Ankara yolu üzerinde 225.000 metrekare alanda devasa bir yapı. Bir yandan AVM’de mağazalarımız ticari faaliyetlerine başlarken diğer yandan da bazı ufak tefek gibi gözüken, ama önemli çalışmalar devam ediyor. AVM yönetimi kendi imkânları ile bu çalışmaları yürütüyor. Ancak hem İnegöl Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi’nden bazı talepleri var. Bu manada bugün burada bir değerlendirme toplantısı yaptık. Özellikle otoparkla ilgili meselesinin halli içim Mobilyum AVM’nin arka tarafında düzenleme ve asfalt çalışması ile yine ön tarafta çevre düzenlemesi, altgeçidin bitirilmesi konularda bizden talepte bulundular. İlgili daire müdürü arkadaşlarım ve başkan yardımlarımız ile gerekli tespitleri yaparak notlarımızı aldık. Hem İnegöl Belediyesi imkânları ile hem de Büyükşehir Belediyesi imkânları ile bu eksikleri en kısa sürede gidereceğiz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0