Minik Ressamlar Ödüllendirdi

Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Boyama Şenliği’ devam ediyor. 5-6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerine yönelik yayılan resim yarışmasının ilk ödülleri, Nilüfer Bademli Koleji’nde sahiplerini buldu.

Minik Ressamlar Ödüllendirdi
banner98
Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Boyama Şenliği’ devam ediyor. 5-6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerine yönelik yayılan resim yarışmasının ilk ödülleri, Nilüfer Bademli Koleji’nde sahiplerini buldu.
Bursa ve ilçelerine yönelik olarak 5 -6 yaş grubu tüm anaokullarını kapsayan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler mansiyon ödülleri kazanırken, birinci olan öğrenci akülü araba, altın madalya; 2. olan öğrenci bisiklet, altın madalya; 3. olan öğrenci ise dijital fotoğraf makinesi ve altın madalya ile ödüllendirildi. İlk 3’e giren öğrencilerin öğretmenlerine tablet PC, okullarına da lazer yazıcı armağan edildi. Resim yarışmasında birinciliği Atatürk İlkokulu’ndan Rabia Şimşek alırken, ikinciliği Güzelyalı Anaokulu’ndan Miray Elif Karadağ, üçüncülüğü ise İbrahim Öktem İlkokulu’ndan Eymen Ünal kazandı.
Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı yaptığı açıklamada, kurum olarak kuruldukları günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri ile eğitime destek verdiklerini ve bu kapsamda da Bursa’daki tüm anaokullarına yönelik boyama şenliği organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti.
Genel Müdür Dilitatlı, boyama şenliği organizasyonu ile 5- 6 yaş grubu ana sınıfı öğrencilerinin hayal güçlerinin gelişmesini sağlamanın yanında çocukların kendilerini ifade edebilme becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, ‘’Minik yavrularımızın sanat gelişimlerine katkıda bulunarak, resmin önemini eğitimci ve öğrencilere hissettirerek kurumlararası kaynaşmayı sağlamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren sanata yönlendirilerek gelecekte başarılı ressamlar olmalarını temenni ediyoruz. Verdiğimiz ödüllerle de bunu pekiştirerek sanata teşvikte bulunuyoruz. Bence bugün burada geleceğin ressamlarını ödüllendirdik” dedi.
İlk aşaması Bademli Koleji’nde gerçekleştirilen Nilüfer Eğitim Kurumları Boyama Şenliği, önümüzdeki günlerde İlkbahar Koleji, Yıldırım Koleji ve Safvet Koleji’nde gerçekleştirilecek faaliyetlerle devam edecek.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0