Minik Öğrencilerden İTSO'ya Ziyaret

İnegöl'de, Doğa Koleji anaokulu öğrencileri, “Mesleğim geleceğim” projesi kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı (İTSO) ziyaret etti.

Minik Öğrencilerden İTSO'ya Ziyaret
banner98
 Minik öğrenciler, öğretmenleri Gizem Karadeniz ve Seda Çalışkan Saraçlar ile birlikte yaptıkları ziyarette, İTSO Başkanı Metin Anıl’a büyüyünce ne olmak istediklerini anlattılar. Minikler, iş yeri sahibi olmak için ne yapmaları gerektiğini de sordular.
Minik misafirlerinin sorularını tek tek cevaplayan Başkanı Anıl, yarının büyüklerine nasihat etti. Miniklere, düzenli uyumalarını, güzel beslenmelerini tavsiye eden Anıl, “Okulda öğretmenlerinizi çok dikkatli dinleyin. Gelecekte ülkemizi siz yöneteceksiniz. Derslerinize çok çalışın, ama arkadaşlarınızla oyun oynamayı da ihmal etmeyin” dedi.
İTSO’nun eğitim yatırımlarından bahseden Anıl, “İnegöl’e bir anaokulu ve ilkokul kazandırdık. Her yıl eğitim yardımları yapıyoruz. Güzel bir gelecek için çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir eğitim vermemiz gerekiyor. İnegöl iş dünyası olarak eğitime desteğimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0