Minik Mehteranlar

Yıldırım Belediyesi YIL-MEK Okul Öncesi Eğitim Sınıfları öğrencileri resim sergisi açtı.

Minik Mehteranlar
banner98
 Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki sergide konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kültür-sanat yönünden tam donanımlı yetişmesi bizler için çok önemli. Bu vesileyle değerli organizasyonumuzda emeği geçen başta çocuklarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yıldırım Belediyesi olarak yaptıkları her hizmette geleceğin sahibi olan çocukları ve gençleri düşündüklerini ifade eden Edebali, “Çocuklarımızın eğitimin yanında sosyal açıdan da iyi birer fertler olarak hayata kazandırılmasını hedefliyoruz. YIL-MEK bünyesinde faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında eğitim gören çocuklarımızın başta sanat olmak üzere her alanda başarılı olması tek gayemizdir” diye konuştu.
Belediye bünyesinde kurulan ‘Çocuk Masası’nın da çocuklar için önemli görevler üstlendiğini aktaran Başkan Edebali, “Yıldırım’da yaşayan her çocuğumuzun yer aldığı aile-okul ve eğitim üçgeninde her zaman yanlarında ve destekçileriyiz” şeklinde görüşlerini belirtti.
Açılışta minik mehteranlar konser verdi. Öğrencilerden oluşan mehter takımı ve semazenler gösteri sundu. Edebali, minik öğrencilerin yaptıkları sanat eserlerini inceleyerek, öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti. Daha sonra çocuklar ve aileleri için ücretsiz tiyatro oyunu sahnelendi.
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0