MHP HEYETİ İMO BURSA’YI ZİYARET ETTİ

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi, seçim çalışmalarını sürdüren MHP heyetini ağırladı.

MHP HEYETİ İMO BURSA’YI ZİYARET ETTİ
banner98

İMO Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan MHP heyetinde; MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, 1. Bölge Milletvekili Adayı Enver Yılmaz ile birlikte MHP il yöneticileri yer aldı.

Ziyarette konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, 24 Haziran seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını diledi. Seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez öğelerinden biri olduğunu ifade eden Albayrak, “Bizler vatanını milletini seven mühendisler olarak, ülkemizin daha iyi durumda olması için elimizden geleni yapıyoruz. Teknik anlamda doğru uygulamalar yapılması noktasında öneriler sunan, yanlışlar karşısında da eleştirilerini çözüm önerileriyle dile getiren bir odayız. Tabi bu anlamda mühendis arkadaşlarımızın milletvekili olarak mecliste yer alması bizim için çok önemli. Sayın Enver Yılmaz’da odamıza emekleri olmuş bir meslektaşımız. Kendisine seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman da oy kullanmanın önemine değindi. Büyükataman, “Seçimler demokrasinin gereğidir. Oy kullanmak da önemli bir görev ve ödevdir. Tercihler farklı da olsa yoğun katılım demokrasinin geleceği adına önemli. İnşallah huzur içinde bir seçim gerçekleştiririz. Bizler de çalışmalarımız sürdürüyoruz. Sahada milletimizin sıcak ilgisiyle karşılaşmak bizleri sevindiriyor. Seçimlerden umarım hayırlı bir sonuç çıkar” diye konuştu.

MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Enver Yılmaz da inşaat mühendisi olduğunu ve İMO Bursa Şubesi’nin kendisine destek olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0