Metin Çağlar çarpıcı açıklamalarda bulundu

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çağlar, ‘yolsuzluk’ iddiasını sert dille yalanladı:

Metin Çağlar çarpıcı açıklamalarda bulundu
banner98
AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çağlar, ‘yolsuzluk’ iddiasını sert dille yalanladı:

Meyve veren ağaç taşlanır!

Yerel Seçimler için yarış iyice kızışırken aday adayları hakkında ortaya atılan iddialar gündem yaratıyor. AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çağlar da Manşetx Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda eski defterleri bir kez daha açtı.

2006 yılında Osmangazi Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden yolsuzluk yaptığı iddiasıyla istifa ettikten sonra siyasi hayatına bir kez daha dönüş yapan AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çağlar, “Neden istifa ettiniz? Neden adınıza karalama kampanyası başlatıldı” sorularına çarpıcı yanıtlar verdi.

‘YÜZÜMÜN AKIYLA…’
Hakkında 7 yıl önce ortaya atılan yolsuzluk iddiasıyla ilgili dikkati çeken açıklamalar yapan Metin Çağlar, “Birileri beni görmek istemedi demek ki! ‘Haraca kesti etrafı’ diye çıkan haberler vardı. 2009’da da aday oldum. ‘Buradayım’ dedim. ‘Varsa bildiğiniz ortaya çıkarın’ dedim. Karalama kampanyası oldu. Kimse bir şey çıkartamadı. Yüzümün akıyla halkın hizmetine talibim” diye konuştu.

‘RECEP ALTEPE İHALE VERMEDİ Mİ?’

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden sıkıntılı ayrıldıktan sonra ihaleler konusunda çeşitli iddiaların gündeme getirilmesinin de komplo niteliğinde bir çalışmanın göstergesi olduğu mesajını veren Çağlar, "Recep Altepe ihale vermiyor dendi. Altepe’nin ihale vermek gibi bir lüksü yok. Ben rekabete uygun ihalelere giriyorum. Altepe ile dostluğumuz ise halen daha devam ediyor. Recep Altepe ile silah arkadaşıydık. Yöneticilik apayrı bir şey. Birinin ayağına bastık demek ki! Altepe’ye baskı yaptılar benimle ilgili" açıklamasını yaptı.

‘BORÇLANACAĞIM DİYE YATIRIM YAPMIYORLAR’
Metin Çağlar, iddialar hakkında “Meyve veren ağaç taşlanır. Ben çocukluğumdan beri ticaretle uğraşıyorum. 2 defa siyaset uğruna iflas ettim. Risk almayı bilen seven biriyim. Siyaset ve ticaret bir bütün aslında arkadaşlar bunu farkında değil. ‘Ben borçlanacağım’ diye yatırım yapmazsam nasıl hizmet vereceğim? Arkadaşlar ‘Borcun altına girmeyeceğim’ diyerek hizmetten uzak kalıyor” ifadelerini kullandı.

‘BAŞKANLAR HEMŞERİCİLİK YAPIYOR’
Belediye başkan adayı gösterilmesi durumunda bölgesel ayrımcılıktan uzak, adil ve hakkaniyetli başkanlık yapacağını söyleyen AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çağlar kendi yönetiminde hemşericilik yapılmayacağını kaydetti: Kayırmacılık olmasın. Belediye başkanları tanıdıklarını veya memleketlilerini, hemşerilerini topluyor. Bu yapılmamalı. Adamına göre iş uydurmak yerine işe göre adam bulunmalı. Mikro milliyetçiliğin önüne geçilmeli. Adam kayırmacılık yapılmamalı” dedi.

‘HALKTAN UZAKLIK BÜYÜK SIKINTI’
Seçildikten sonra halka sahip çıkılması gerektiğine de dikkati çeken Metin Çağlar, “Halkla iç içe olarak projeler hayata geçirilmeli. Halkla uzak kalmak çok büyük sıkıntı. Fantastik hizmetler değil, toplumun beklediği hizmetleri gerçekleştireceğiz. Yıllardır edindiğim tecrübelerimi Osmangazi Belediye Başkan Aday Adayı olarak hizmet kervanına katkı sunmaya talip oldum” ifadelerini de kullandı.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2013, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0