banner102

Memur-Sen'in 1 Mayıs Kutlaması Takdir Gördü

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker’e, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kahramanmaraş’ta yaptıkları örnek kutlamadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen'in 1 Mayıs Kutlaması Takdir Gördü
 Memur-Sen’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kahramanmaraş Meydanı’nda sergilediği örnek kutlama bütün yurtta olduğu gibi Bursa’da da takdir ediliyor. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek, sendikaya teşekkürlerini iletti. Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, “1 Sendika olarak aynı hassasiyeti bütün kurumlar tarafından göstermesini arzu ederiz. Çünkü nerede bir sıkıntı varsa biz her zaman doğrunun yanındayız. Bu bağlamda AK Parti’nin doğru yaptığı bütün her şeyin yanındayız. Doğru yapılıyorsa millet adına bu yapılıyordur. Dolayısıyla biz de doğru olduğu için onun yanında olduk; olamaya da devam edeceğiz. Sendika olarak bundan da asla gocunmadık” dedi.
Bu yıl da diğer sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının alanlara 1 Mayıs’ı bahane ederek nasıl indiklerini tüm Türkiye’nin gördüğünü ifade eden Şeker, “Tamamen işçinin ve emeğin hakkının savunmasından 1 Mayıs’ı ideolojik söylemlerle hükümete karşı propaganda yaparak kutladı. İmam hatiplerin kapatılmasına kadar varan pankartlar ve dövizlerle milletin değerlerine hakaret eden özgürlükçü tayfaların ve terör yandaşlarının hürriyet anlayışını gördük. Ağzından özgürlük ve demokrasiyi düşürmeyen bu zavallıların konu dini inanca sahip insanların özgürlükleri olunca ne kadar acımasız ve ahlaksız olabileceklerini gördük ve görüyoruz” diye konuştu.
“1 MAYIS’IN NASIL KUTLANACAĞINI GÖSTERDİK”
Memur-Sen ailesi olarak 1 Mayıs kutlamasının nasıl yapılacağını göstermek adına bu yıl Taksim’i istediklerini ancak hükümet tarafından kabul edilmediğini hatırlatan Şeker, “Çatışmasız, bayram ve şenlik havasında herkesin Taksim'de 1 Mayıs’ı kardeşlik içinde kutlayabileceğini bu millete göstermek istiyorduk. Valilikten olumsuz cevap alınınca sendikamız, Taksim’i kutsallaştırmadan, Kahramanmaraş'ta karar kıldı. 1 Mayıs’ta emeğin ve emekçinin sesini duyurmak, hem de barışın, kardeşliğin, birliğini göstermek adına Kurtuluş Savaşı’nda emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan Kahramanmaraş'ta alanlardaki yerimizi alarak sesimizi yükselttik” şeklinde konuştu.
1 Mayıs’ın yakın zamana kadar adı bayram ama pek de bayram gibi kutlanmayan bir gün olduğunun altını çizen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “1 Mayıs, işçi hakkından ziyade birilerinin kendi menfaatlerini ön plana çıkardığı, pek de bayram olarak kutlanmayan gündü. Öyle ki çoğu zaman bugün ne olacak, kaç kişi ölecek ya da kaç kişi yaralanacak denilen günlerdi. Bu yıl da bazı sendikaların işçi hakkından ziyade gayri meşru her hakkı savunması, ideolojik ve teröre örgütlerine yandaşlık yapan söylemleri bizleri son derece üzdü. Buna rağmen Memur-Sen’in Kahramanmaraş’ta alanları doldurarak hem işçinin, hem devletin, hem de milletin hakkını adı gibi bayram havasında savunmasından dolayı da sevindik. AK Parti olarak doğru insanlarla doğru yolda yürüdüğümüze bir kez daha hasıl olduk. Numan Şeker nezdinde Memur-Sen camiasına teşekkür ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0