MATLI, MİSAFİRLERİNİ ET-BA’DA AĞIRLADI

BURSA – Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ile oda ve borsa temsilcilerini Et-Ba Et Entegre Tesisleri’nde ağırlayan Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Bursa Ticaret Borsası’nın yeni dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili misafirlerine bilgi aktardı.

MATLI, MİSAFİRLERİNİ ET-BA’DA AĞIRLADI
banner98
 BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı’nın Et-Ba’da düzenlediği yemekli toplantıya; BTB Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri, BTB üyeleri, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Karacabey Ticaret Borsası heyeti, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası heyeti, Samsun Ticaret Borsası heyeti ve borsa ile oda camiası temsilcileri katıldı.

Üyeye ve Bursalıya dokunan projeler

Yeni yönetim kurulu ve yeni meclis üyeleriyle birlikte güzel ve örnek işlere imza atacaklarını kaydeden Matlı, “Geçen dönemimizden süregelen projelere bu dönem yenilerini ekledik. Bu projeler başta üyelerimizi sonra da Bursalıya dokunacak projeler. İlk olarak Bursa Ticaret Borsası gibi köklü bir kurumu daha rahat ulaşılabilir bir yere taşıma hedefimiz var. Bu noktada bir takım gelişmeler mevcut. İnşallah netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah bu birlikteliği daha da ileriye götürür, şehir adına güzel işlere imza atarız” diye konuştu.

Özer Matlı’nın ardından konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ise etkinliğin ev sahibi olan Özer Matlı’ya teşekkür etti. Edebali, Yıldırım İlçesinde yapılan projeler hakkında tüm katılımcıları bilgilendirdi ve her zaman Bursa Ticaret Borsası üyelerine Yıldırım Belediyesi kapılarının açık olduğunu söyledi.

Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız da BTB’ye ve Özer Matlı’ya ev sahipliği için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0