Maskara Oldular!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Bu karaları bize çalmak isteyenlerin, yüzleri kapkara oldu. Maskara oldular ve ellerinde kasetleri patladı. Bunlar hükümeti yıkamayacaklarını anlayınca şimdi devleti yıkmaya çalışıyorlar” dedi.

Maskara Oldular!
banner98
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Büyükorhan mitinginde halka seslendi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Arınç, “İnşallah bu seçimlerin sonuçları bütün Türkiye’de bir büyük başarıya dönüştüğü zaman önce belediyelerde kazanmış olacağız. İkincisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan büyük bir itibar kazanmış olacak. Biliyorsunuz ki ahlak dışı büyük bir iftiralarla suçlamalarla, hakaretlerle milletimizin sevdalısı Başbakanımıza hakaret edenler var. Yalan söyleyenler var. Belden aşağı siyaset yaparak bizi çökertmek isteyenler var. Avuçlarını yaladılar, millet onlara inanmadı. Partimize daha çok sahip çıktı, Başbakanımıza daha çok sevgi gösterdi. Yoksa Bursa’daki mitinge gelen 150 bin kişi parayla gelmedi oraya. Ceplerine bir menfaat koymadık. İstanbul’da 1.5 milyon insan menfaat karşılığı gelmedi. 100 binler , ‘Ben sana sahip çıkıyorum, sen güzel adamsın. Sen hayatının 24 saatini milletinin hizmetine adamış insansın. Biz sana teşekkür ediyoruz’ dedi. Bu karaları bize çalmak isteyenler, yüzleri kapkara oldu. Maskara oldular ve ellerinde kasetleri patladı. Bunlar hükümeti yıkamayacaklarını anlayınca şimdi devleti yıkmaya çalışıyorlar. Dün akşam servise verdikleri kasette devletin en önemli gizlilik taşıyan konuşmaları deşifre ediliyor. Vicdansız, ahlaksız, milletine, memleketine düşman birileri tuzak kurmaya çalışıyor. Allah onların tuzaklarını başlarına geçirdi. Allah onlara fırsat vermeyecek inşallah” diye konuştu.
Büyükorhan’ın her seçimde AK Parti’ye büyük destek verdiğini ifade eden Arınç, ilçe girişinde bir grup ülkücü gencin kendisini yuhalamasına ise şu sözlerle tepki gösterdi:
“Bu kadar güzel oy oranlarını görünce birileri yanlış yaptığını fark etti. Şu karşıdan geliyorum. Birkaç tane ağızdan kötü kelime işittim. Büyükorhan’a yakışmayan cümleler duydum. O gafillere buradan bir şey söyleyeyim ki bu yaptığınız size yakışmıyor. Bu yaptınız terbiyesizliktir. Böyle bir şeyi Büyükorhanlı yapmaz. Siz yolunuzu şaşırmış adamlarsınız. Haddinizi bilin Büyükorhan’ın şamarı yüzde 67’den aşağı olmaz. Yolunuzu şimdiden seçin. Birkaç ağızdan çıkan laflar bunlar. Bunların hiç birisine itibar etmeyiz. Bakın karşımızda Valimiz Kadir Koçdemir’i görüyoruz. Bu memleketin evladı. Şahsı için bir tek kelime kötü konuşmam. Ama şunu bilin ki o şahsı vali yapan da AK Parti iktidarıydı”.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0