Makam Mevkiye Değil Hizmete Talibim

Yolsuzluğun, yoksulluğun bölünmenin pençesinde boğuşan Türkiye’nin yegane kurtuluşunun Milliyetçi kadrolar olduğunu söyleyen MHP Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş, “Makam mevki için değil, MHP’nin iktidarına katkı koyarak, Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkarılmasına hizmet etmek için göreve talip oldum” dedi.

Makam Mevkiye Değil Hizmete Talibim
banner98
 MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş, teşkilat ziyaretlerine İnegöl, Yenişehir ve İznik’te devam etti. İnegöl’de yüzlerce partili tarafından karşılanan Toktaş,  yıllarca ilçe başkanlığı yaptığı İnegöl’de kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Gençlik yıllarından itibaren Ülkü Ocakları’nın ve MHP’nin her kademesinde görev yaptığını hatırlatan Toktaş, makam için değil hizmet için göreve talip olduğunu vurgulayarak, “Bu teşkilatlardan adım atığımda ne ilçe başkanı ne il başkanı olacağımı hiç hesaplamadım. Sizler görev verdiniz, yetki verdiniz. Bu kardeşiniz de sizden aldığı sorumluluğu en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bu görev sürelerimiz boyunca, belki istediklerimizin hepsini yapmadık. Bazı şeyler eksik kaldı. Ancak hiçbir zaman teşkilatlarımızın dava arkadaşlarımızın başını önüne eğecek hiç bir faaliyetin içerisinde olmadım. Her zaman teşkilatlarımızla, milletimizle iç içe oldum. İşte şimdi Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sizin temsilciniz olmak sizin sesiniz olmak için destek ve dualarınıza talibim” diye konuştu.

Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini ve ülkeyi sürüklendiği karanlıktan çıkararak aydınlığa ulaştıracak yegâne gücün MHP olduğunu dile getiren Toktaş, “Ülkücü ve Milliyetçi kadrolar, Ülkenin bölünmesine dur demek, yolsuzlukların hesabını sormak, soyguncuların ve hortumcuların milletin cebinden çaldıklarını gerçek sahiplerine iade etmek için milletimizin vekâletine talip.  Geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerde oylarımızı 100 bin artırdık.  Bu oylarımız koruduğumuz takdirde iki olan milletvekili sayımızı 4’e çıkarmış oluyoruz. Ancak biz bununla kesinlikle yetinmeyeceğiz. 350 bin oyu taban kabul ederek, Liderimizin bize hedef gösterdiği 9 milletvekilliğini kazanmak için eşimizle çocuğumuzla gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Bunu hep birlikte başaracağız. Ülkemiz ve milletimiz için bunu başarmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Öte yandan seçim çalışmalarında eşini yalnız bırakmayan Serap Toktaş ise başarı için topyekûn bir çalışma yapılması gerektiğine işaret ederek, “Bu seçimin sonucunu anneler, eşler, bacılar tayin edecek. Bu seçimlerde kadınlarımız MHP’yi iktidara taşıyacak” dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2015, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0