M. Ali Zengin : Aleviyim AK Partiliyim !

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Ali Zengin, Alevi AK Partili olması nedeniyle zor zamanlar yaşadığını anlattı: Arabamı bile taşladılar. Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi için Aday Adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Ali Zengin, hem Alevi hem de AK Partili olması nedeniyle zor zamanlar yaşadığını Manşetx Gazetesi’ne açıkladı.

M. Ali Zengin : Aleviyim AK Partiliyim !
banner98

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Ali Zengin, Alevi AK Partili olması nedeniyle zor zamanlar yaşadığını anlattı: Arabamı bile taşladılar.

Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi için Aday Adaylığı başvurusunu yapan Mehmet Ali Zengin, hem Alevi hem de AK Partili olması nedeniyle zor zamanlar yaşadığını Manşetx Gazetesi’ne açıkladı.

ALEVİYİM, AK PARTİLİYİM
Mehmet Ali Zengin, aslen Tuncelili olduğunu belirterek “Aleviyim, AK Partili olmam sebebiyle çok tepki aldım. Arabamın arka camına Başbakan’ın resmini asmıştım. Arabamın camı taşlanarak kırıldı. Taşlandım. Bu tepkiye anlam veremiyorum. Oysaki AK Parti’nin kapıları herkese açık” dedi.

HADEMELİK DE OLUR ÇAYCILIK DA YAPARIM
3 yıldır AK Parti Osmangazi İlçe yedek yönetiminde bulunduğunu belirten ve Osmangazi Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptığını kaydeden Zengin, “Şimdi yine yedek yönetim, aynı zamanda mahalle başkanıyım. Mahalle delegesiyim. İl Yönetimi’nin vereceği her göreve hazırım. Hademelik olur, çaycılık olur. Her işi yaparız” dedi. 

BAŞBAKAN’A İNANIYORUM
Yaşadığı sıkıntılara karşın siyasi düşüncesinden vazgeçmeyeceğini de dile getiren Zengin, “Her şeye rağmen ben yıkılmadım, yılmadım. Tuncelili olarak sağlam bir AK Partiliyim. Başarılarına inanıyorum. Başbakan’a ve siyasi inancıma devam edeceğim. Başbakan’ın açılımlarla ilgili adımlarını yerinde buluyorum ve destekliyorum” diye konuştu.

ARINÇ’I ÇOK SEVİYORUM
Zengin, “Başbakan’a olan fanatik bağım var. Bülent Arınç zaten Allah’tan bizim Bursa teşkilatının başına geldi. Onu da çok seviyorum. Çok değerli bir bakanımız. İnsan olarak da iyi birisi… Bülent Arınç’ın Bursa’da olması beni rahatlatıyor, kendimi huzurlu hissediyorum” ifadelerini de kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 19:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0