banner102

Kuveyt'ten,Bursa'ya anlamlı teşekkür

Kuveyt’in Al-Shabab Spor Kulübü’nün Masa Tenisi Küçük Takımı, kamp için geldiği Bursa’da memnuniyetlerinden dolayı Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne teşekkür plaketi verdi.

Kuveyt'ten,Bursa'ya anlamlı teşekkür
 On gün boyunca Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tesislerini kullanan ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı’nın sporcularıyla hazırlık maçları yapan Al - Shabab Kulübü yönetimi, teknik kadro ve sporcuları Bursa Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde ziyaret ettikleri, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık’a teşekkür plaketi verdi.
Kendilerine gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı çok hoşnut olduklarını dile getiren Al - Shabab Kulüp Yöneticisi Abdullah Er Kandini, “Bursa’ya daha önce birçok kez geldik ve her gelişimizde de çok destek gördük. Bursa, tesis anlamında çok şanslı, burada spora ve sporcuya çok önem veriliyor. Çok değerli bir Büyükşehir Belediye Başkanı’nız var, spora çok önem verdiği tesislerden belli oluyor. Bursa da bizim için çok güzel bir kamp yeri” diye konuştu.
Bursa’nın doğası, havası ve spor tesisleriyle sporcularını maçlara en iyi şekilde hazırladıklarını anlatan Abdullah Er Kandini, “Bir sonraki yıl bütün branşlarımız ile Bursa’da kamp yapmak istiyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetimi ve çalışanlarına da çok teşekkür etmek istiyorum. En iyi şekilde çalışmamız için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bizler de Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını Kuveyt’te ağırlamaktan onur duyarız” diyerek teşekkür plaketi verdi.
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin spora ve sporcuya her zaman destek olduğunu dile getirdi. Ziyaretin ardından Al - Shabab Kulübü yönetimi, teknik heyet ve sporcular İlhan Satık ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü antrenörleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0