KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER DİPLOMALARINI ALDI

BURSA-Özel Bursa Kültür Okulları 8. Sınıf öğrencileri diplomalarını aldı.

KÜLTÜRLÜ ÖĞRENCİLER DİPLOMALARINI ALDI
banner98
 Özlüce kampüsünde 260 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen törende Kültürlü öğrenciler ortaokulu başarıyla tamamlayıp liseye coşku ve heyecanla yelken açtılar.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği ve duygusal anların yaşandığı törende mezun olan öğrenciler mezuniyet belgelerini sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar.


Gerçekleştirilen mezuniyet töreninde konuşan Özel Bursa Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Bulut, “ okul olarak 16 yıl önce eğitim yaşamına başladıklarını belirterek, bu 16 yıl içerisinde birçok başarıya imza attıklarını söyledi. Bulut, “Anaokulundan bu yana bizlere emanet ettiğiniz yavrularınıza gözümüz gibi baktık. Onlara eğitim alanında sunulabilecek her türlü imkânı sunduk. Yaklaşık 600 kadar öğretmen arkadaşımızla onların daha iyi şekilde eğitim alabilmeleri için çaba sarf ettik” dedi.


Canlı müzik ile renklenen gecede, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla heyecan doruğa çıktı. Hep birlikte şarkılar söyleyip eğlenen öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte coşkulu saatler yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0