banner102

KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

İznik Belediyesi 7 merkez mahalleye yaptığı yatırımların yanı sıra 39 taşra mahalleye de kazandırdığı tesislerle kırsal kalkınmaya destek oluyor. Bu kapsamda Derbent Mahallesi’nde inşa edilen Kültür Merkezi açılışa hazır hale getirildi.

KÜLTÜR MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR
 İznik Belediyesi kırsal kalkınma çalışmaları kapsamında taşra mahallelerde yöre halkının sosyal ve kültürel hayatına destek olacak yatırımları da bir bir hayata geçiriyor. Vatandaşların düğün, cemiyet ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri, adeta Kültür Merkezi’ni andıran yapılar taşra mahallelerde bir bir yükseliyor. Bu kapsamda İznik’e bağlı Derbent Mahallesi’nde 350 metre kare alanda inşa edilen Kültür Merkezi yapılan çalışmaların ardından açılışa hazır hale getirildi.


İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar neticesinde açılışa hazır hale getirilen merkezi İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yerinde inceledi. Burada Fen İşleri Müdürü İsmail Acar’dan tamamlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alan Sargın merkezin açılışa hazır olduğunu belirtti.


Taşra Mahallelere yapılan Kültür Merkezleri ile vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı yapıldığını belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Merkez ve kırsal ayrımı gütmeden en ücra mahallelerimizden, merkez mahallelerimize kadar vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi götürüyoruz. Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezlerinden, oyun parklarına, Cami ve şadırvan yapımından, kültür merkezleri yapımına kadar kırsal bölgede ki hemşerilerimizin sosyal, kültürel ve günlük ihtiyaçlarını giderebilecek, hayatlarına katkı sağlayacak alanları inşa etmeye devam ediyoruz. Bugün bu alanda da Derbentli hemşerilerimizin büyük bir ihtiyacını giderecek olan Derbent Mahallesi Düğün Salonu bir nevi Kültür Merkezini tamamlamış bulunuyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çalışmalar tamamlandı. İnşallah en kısa süre içerisinde de açılışını yapacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0