banner102

KÜKÜRTLÜ LIONS’DAN ÖZEL GECE

118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı kulüplerden Kükürtlü Lions Kulübü, Şarap degüstatörü Kadir Hasdemir’in sunum yaptığı özel bir gece düzenledi.

KÜKÜRTLÜ LIONS’DAN ÖZEL GECE
 Geçitte bulunan Ristorante Di Zett’te gerçekleştirilen geceye Kükürtlü Lions Kulübü üyeleri katılım sağladı. Kükürtlü Lions Kulübünün, ‘Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Hasta Konuk Evi’ için düzenlediği gecede özel şarap degüstasyon eğitimi verildi. Ayrıca Cahit Kutman’ın ürettiği yıllanmış özel mahzen şarabı da tattırıldı.

Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi, tüm Kükürtlü Lions üyesi katılımcılara teşekkür ederken sosyal sorumluluk projesi olan ‘Ercan Dikencik Hasta Konuk Evi’nin tamamlandığında her bir üye için çok büyük bir mutluluk ve başarı hissettireceğinin altını çizdi.

Şarap degüstatörü Kadir Hasdemir’in sunum yaptığı gecede,  kaliteli şarabı ayırt edebilecek detayları katılımcılarla paylaşırken şunları aktardı, “Eğer mantarda küf, çürük yumurta ve ağır metal kokusu alıyorsak sağlıklı bir şarap olmadığını anlayabiliriz. Kaliteli bir şarap için elde edilen ham madde çok önemlidir bundan dolayı üzüm bağının yaşlı olması gerekmektedir.”

Sunumuna devam eden Kadir Hasdemir beyaz şarap ve kırmızı şarabın hangi ortam sıcaklıklarında içilmesi gerektiği konusunda da açıklamalar yaparken 2 ve 8 derece aralığı beyaz şarap 12 ve 16 derece aralığında kırmızı şarap tüketilmesinin doğru olacağını söyledi.

Gecenin sonunda Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi,  Şarap degüstatörü Kadir Hasdemir’e flama takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0