Korkma! Komşum Sende Gel Gülbahçe Buluşması

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu "KORKMA! KOMŞUM SENDE GEL" Mahalle buluşmalarının 3.sü Gülbahçe Mahallesinde yoğun katılım ve coşku ile gerçekleştirildi.

Korkma! Komşum Sende Gel Gülbahçe Buluşması
banner98
Gülbahçe Meydanında Kılıç Kalkan Ekibinin gösterisi ve havai fişeklerle karşılanan İlçe Başkanı ve Milletvekili A. Adayları sonrasında coşkulu kalabalığın doldurduğu salona geçti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra açılış konuşması için İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu kürsüye çıktı. 

Hasanoğlu "Yaklaşık 35 yıldır yaşadığım mahallemde sevgili hemşehrilerim tarafından İYİ Parti kadrolarının bu şekilde coşku ve yoğun katılımla gerçekleşen bir programda ağırlanmasından dolayı hepinizle onur ve gurur duydum, sağolun var olun.

Bizler "Korkma! Komşum Sende Gel" dedik, sizler salonları hınca hınç doldurdunuz. Sizin bu destek ve kararlılığınızı gördükten sonra emin olun ki bizler, cesurlar ordusunun neferleri gecemizi gündüzümüze katarak 24 Haziran akşamına kadar sahada çalışarak liderimiz Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı yapacak ve 25 Haziran sabahına ülkemizin ufuklarına güneşin bir farklı doğmasını sağlayacağız" dedi.

Devamında İYİ Partinin kuruluş süreci ve hedefleri konusunda konuşan Hasanoğlu'ndan sonra kürsüye İL Sekreteri Dr. Yahya Bahadır çıktı. 

Bahadır bugün Ankara'da gerçekleştirilen 24 Haziran Seçim Beyannamesinin lansmanı münasebeti ile İl Başkanı ve çoğu Milletvekili A. Adaylarının Ankara'da olduğunu bu sebeplede aramızda bulunamadıklarını her birinin selam ve muhabbetlerini getirdiğini söyledi ve İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Son konuşmacı olarak kürsüye gelen Bursa Milletvekili A. Adayı, eski Kamu-Sen Başkanı Selçuk Türkoğlu konuşmasına bu gün Gazze'de şehit olan 59 kardeşimize Allah'tan rahmet, 2 bin 700 civarındaki yaralıya da acil şifalar dileyerek başladı.

Türkoğlu devamında "Saygıdeğer hemşehrilerim, İsrail Gazze'de katliam yaparken sayın Cumhurbaşkanımız nerede biliyormusunuz? 

İngiltere'de Chatman House'da konuşma yapıyor.

Peki Chatman House neresi biliyormusunuz?

Chatman House ile ilgili benim ne dediğimi bir kenara bırakın, AKP'nin sözcüsü mahiyetindeki gazetecilerin ne dediklerine bakalım, bu konu hakkında yüzlerce yazı mevcut, fakat ben bir köşe yazarının yazdıklarını sizlerle paylaşmak istiyorum, 

Chatman House'da daha önce Türkiye'den sadece iki kişi konuşma yaptı bunlardan biri eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve diğeri de CHP'nin Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, bunların orada gidip konuşma yapması hakkında AKP'nin sözcüsü mahiyetindeki Fatih Tezcan, dedi ki orası neresi biliyorumusunuz?

Orası Serv'in planlandığı yerdir, orası İsrail'in kurulduğu yerdir, orası Osmanlı'nın yıkımının planlandığı yerdir. Ey Kılıçdaroğlu orada ne işin vardı?

Şimdi buyrun 59 Filistinli kardeşimiz şehit olurken Sayın  Erdoğan'ın orada ne işi vardı?"dedi.

Devamında "Korkma! Komşum Sende Gel, diyor Osmangazi İlçe Başkanlığımız, niye?

Niyesi ülkeyi 16 yıldır yönetenler bu güzelim ülkemde korku imparatorluğu yarattılar da ondan. İnsanlar sosyal medyada yanlış gördükleri işi eleştirmekten dahi korkar hale geldi. 

Hatırlayacaksınız 12 Eylül darbesi olmuştu, 12 Eylül darbesinden sonra rahmetli Levent Kırca ülkenin resmi televizyon kanalında dönemin paşalarını, Turgut Özal'ı, Kenan Evren'i hicvede biliyordu, eleştirebiliyordu, Hemde devletin kanalında.

36 televizyon kanalının olduğu dönemimizde kimse kimseyi eleştiremiyor, hicvedemiyor. Siyah beyaz kanalların olduğu dönemde parti genel başkanları bir masanın etrafında toplanıp millete projelerini anlatıp, tartışabiliyorlardı. Bugün maşallah soru soramıyorsunuz, soru.

Sorulacak sorular bile önceden verilir hale geldi" dedi.

Türkoğlu konuşmasına bu gün Ankara'da lansmanı yapılan 24 Haziran Seçim beyannamesinden detayları paylaşarak devam etti.

Gülbahçe Mahalle buluşmasına İl Sekreteri Uzm. Dr. Yahya Nahadır, Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Gemlik İlçe Başkanı Dr. Adnan Bıyıklı, Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık, Milletvekili A. Adayları Selçuk Türkoğlu, Av. Osman Atlay Akman, Bahri Deniz, Av. Selami Uğur, Levent Özeren, Özgehan Koçer, Müberra Çakır, Oya Öner, Üstün Tunalıgil, Hasan Ergün, Yavus Bülbül, Resul Kaplan ve il - ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2018, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0