Kopenhag'daki Kalite Forumunda Bursagaz'ın Başarısı Anlatıldı

Bursagaz yetkilileri, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da yapılan kalite forumunda, Bursagaz'a birçok ödül kazandıran insan kaynakları uygulamalarını anlattı.

Kopenhag'daki Kalite Forumunda Bursagaz'ın Başarısı Anlatıldı
banner98
 Alman enerji devi EWE AG’nin Türkiye’deki en büyük iştiraki olan olan Bursagaz, kurumsal sosyal sorumluluk ve insan kaynakları uygulamaları alanlarındaki ödülleri ile piyasaya yön veren bir şirket olmaya devam ediyor. Bursagaz Yönetim Sistemleri Yöneticisi Eren Tuğçe Balarısı Yonga, çalışan yeteneklerinin geliştirilmesi konusunda Bursagaz’daki insan kaynakları uygulamalarını anlatmak üzere Coca Cola, Unilever, Barılli gibi dünyanın önde gelen yiyecek ve içecek üreticilerinin katıldığı Danimarka Kalite Forumu’na konuşmacı olarak katıldı.
Yonga, Bursagaz’ın 2014 yılı kurum perspektifleri arasında yer alan insana yatırım perspektifi ile çalışanlarını geliştirerek onlar için geleceğe yatırım yapmayı şirket stratejisi olarak benimsediğini dile getirdi. Bursagaz’da 2013 yılı itibarı ile çalışanlar için gerçekleştirilen ömür boyu iş gücü yönetimi yaklaşımından bahseden Balarısı Yonga, çalışanların ihtiyaçlarına göre eğitim planlamaları yapıldığını ve kariyer beklenti analizleri yapıldığını anlattı.
Bursagaz’da uygulamaya alınan koçluk sistemi ile her çalışana kendi koçunu seçme imkanının sağlandığını söyleyen Balarısı Yonga, çalışanların kişisel gelişim ve teknik beceri konularında kendilerine özel hazırlanmış olan eğitim programlarından yararlanma imkanı sunulduğunu, bunun yanında her çalışan için özgür fon uygulamasının devreye alınarak, kişilerin iş ve hayat dengelerini kurma fırsatı yakaladıklarını ifade etti.
Balarısı Yonga, ”Çalışanların şirkete değer katan ana unsur olduğunu kabul eden Bursagaz, Avrupa ve Türkiye’de insan kaynakları uygulamaları kapsamında en prestijli ödüllerin başında yer alan Great Place to Work araştırmasında, 2014 yılında Türkiye’nin En İyi İşvereni Ödülü’nün sahibi oldu. Bununla birlikte yine aynı yıl Investors in People (IIP - İnsana Yatırım Yapanlar) insan kaynakları alanında dünyadaki tek uluslararası kalite standardı kuruluşu olan IIP’ye katılan sektörün tek şirketi olarak Gold ödülünü yine çalışanları ile almış bir şirket olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Yonga, Bursagaz olarak bundan sonraki süreçte de sadece kendi çalışanlarının değil, aynı zamanda iş birliği yaptığı paydaşlarının çalışanları için de gelişim fırsatları sunmaya devam edeceklerini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0