Kocatepe, Gürsu'yu Salladı!

Gürsu'da oldukça bilinen ve Bursa siyasetinin tanınan isimlerinden Salih Kocatepe, bir süredir beklenen açıklamasını bu akşam yaptı.

Kocatepe, Gürsu'yu Salladı!
banner98
Gürsu Belediye Meclis üyesi Salih Kocatepe, Gürsu Belediye Başkanlığı'na Aday olduğunu muhteşem bir törenle açıkladı. Saadet Partisi üst yönetimininde katılımının verdiği coşku ile açıklamanın yapıldığı düğün salonuna sığmayan Kocatepe taraftarları, Kocatepe'nin konuşmasını sokağa kurulan dev erkrandan izlediler.

Necmettin Erbakan'ı anımsatan hitabet yeteneği ile salonu ve sokaktaki taraftarlarını coşturan Salih Kocatepe adeta bir orkestra şefi gibi kalabalığı coşturarak, AK Parti'nin Gürsu Belediye Başkan Aday Adaylarına adeta gözdağı verdi.

Salih Kocatepe konuşmasında dinleyenleri adeta zaman tünelinde bir yolculuğa çıkararak Gürsu'nun dününü bu gününü ve hayalindeki Gürsu'yu anlattı.

Adaylığını açıkladığı konuşmasından sonra ilk önce salonu dolduran bayan taraftarlarını selamlama nezaketini gösteren Kocatepe salonu dolaşarak taraftarları ile tek tek tokalaştı.

ALİ SÜNLÜKLÜ

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2013, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0