Kışı Spor Yaparak Geçirecekler

Osmangazi Belediyesi tarafından çocukların fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine yardımcı olmak, onları farklı spor aktiviteleriyle buluşturarak boş zamanlarını verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları’nın 2017-2018 dönemi başlıyor.

Kışı Spor Yaparak Geçirecekler
banner98
 

Çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak durarak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak adına hayata geçirilen kış spor okulları, aynı zamanda spor yapan çocukların yetenekli oldukları branşlarda kulüp temel eğitim çalışmalarına dahil ederek, yarışmacı sporcu olabilmelerini de hedefliyor. Çocukların ve gençlerin sağlıklı bir birey olmaları için basketbol, judo, minikler taekwondo, bebestad oyunları ve drama kursu olmak üzere 5 farklı branşta gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları için kayıtlar başlarken, eğitimler ise 28 Ekim Cumartesi günü start alacak. Dikkaldırım Spor Salonu ve Akpınar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Osmangazi Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıt olmak isteyenler, 0224 243 73 43 numaralı telefondan kayıt işlemlerini yaptırabilecek.


Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde Ocak 2018 tarihine kadar devam edecek olan 2017-2018 Kış Dönemi Spor Okulları’na yaşları 4 ile 13 arasında değişen sporcular eğitim görecek. 10 hafta sürecek olan kış dönemi spor okullarına katılan çocuklar ve gençlere eğitim sonunda sertifika verilecek.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Kış spor okullarında çocuklarımıza çeşitli spor branşlarındaki eğitimin yanı sıra, becerilerini geliştirme, sağlığına destek olma, kendilerini yönetmelerini sağlama ve fiziksel olarak gelişimine katkı sağlayacak eğitimler verilecek. Osmangazi’de her gün sporun tadına varın diyerek vatandaşlarımızı kış spor okullarına davet ediyorum. Ülkemizin geleceği olan gençlerin ve çocukların spor faaliyetlerine yönlendirilmesi için bugüne kadar sürdürdüğümüz destek ve yatırımları önümüzdeki dönemde daha da yoğunlaştırarak devam ettireceğiz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0