"Kıdem Tazminatları Ödenecek"

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. C. Kani Torun Orhaneli’ye çıkarma yaptı. Torun, Kaymakam Abdulhalim Can ve Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun yanı sıra çeşitli kurumları ziyaret etti.

banner98
 Seçim sonrası sürekli vatandaşlarla iç içe olan ve çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili C. Kani Torun’un bu seferki durağı Orhaneli oldu. Orhaneli Kaymakamı Abdülhalim Can'ı ziyaret ederek ilçeye dair fikir alışverişinde bulunan Torun, daha sonra Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ile bir araya geldi. Yeni yatırımlar ve bölgenin çözüm bekleyen sorunları hakkında Tatlıoğlu’ndan bilgi alan Torun, sorunların çözümü konusunda her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Dr. C. Kani Torun, Orhaneli ziyareti kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır'ın yanı sıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Torun muhtarlara her zaman destek olacaklarını belirtti. Dr. C. Kani Torun, Orhaneli Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Zeki Özdemir ile makamında buluşarak şoförlerin sorunlarını dinledi. AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykurt ve ilçe yönetimi ile birlikte Çelikler Orhaneli Tunçbilek Elektrik Üretim A.Ş’yi de ziyaret etti. İşletme Müdürü Faik Sağlam ve idari yetkililere görüşen Dr. C. Kani Torun, kurumdan ayrılan işçilerin hakları ile ilgili kıdem tazminatlarının bir kaç gün içerisinde ödenmesi konusunda firma temsilcilerinden söz aldı. Orhaneli Tunçbilek Elektrik Üretim A.Ş ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Torun, seçim öncesi dağ yöresini sürekli ziyaret ettiklerini seçimden sonrada da vatandaşların yanında olmak adına her zaman ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti. Dr. C. Kani Torun, Orhaneli’nin ardından geçtiği Büyükorhan’da vatandaşlarla buluştu.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0