Kent Konseyi Mehmetçikleri Ağırladı

Kent Konseyi, Bursa’da vatani görevi yapan Mehmetçikleri ağırladı.Kent Konseyi ile ortak çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı, Bursa’da vatani görevini yapan askerlerden aldığı eğitimlerde başarılı olanları Merinos’taki birimleri...

Kent Konseyi Mehmetçikleri Ağırladı
banner98
Kent Konseyi, Bursa’da vatani görevi yapan Mehmetçikleri ağırladı.
Kent Konseyi ile ortak çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı, Bursa’da vatani görevini yapan askerlerden aldığı eğitimlerde başarılı olanları Merinos’taki birimleri gezdirerek bilgilendirdi. Merinos AKKM Muradiye Salonu’ndaki ögle yemeği programında, BKK Başkanı Semih Pala, kent konseylerinin yapısını ve çalışmaları anlattı. Bursa’da görev yapan askerleri ve komutanları Merinos’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Pala, BKK’nin seçimle iş başına gelen başkanı, yürütme kurulu ile Kadın, Çocuk, Engelli ve Gençlik Meclisi’nin bulunduğunu belirtti. Bunun yanı sıra 30 çalışma grubunun da farklı konularda faaliyetlerde bulunduğunu ifade eden Pala, "Türkiye’nin en büyük, en dinamik kent konseyi, Bursa Kent Konseyi’dir. Kent konseyleri bir organizasyon kuruluşudur. Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla yılda 1500 faaliyet yapıyoruz" dedi.
İl Jandarma Komutanlığı Harekat Eğitim Şube Müdürü Yarbay Servet Yeğit, Bursa’nın 10. görev yeri olduğunu, kent konseyi yapısını Bursa’da tanıma fırsatı bulduğunu dile getirdi.
Konuşmaların ardından askerler ve komutanlar Merinos AKKM, Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Enerji Müzesi ve Bursa Göç Müzesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0