KARADENİZSİAD’TAN BTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BURSA - Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 KARADENİZSİAD’TAN BTSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
banner98
 BTSO Altıparmak Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi. KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun, Nisan ayında gerçekleşen seçimler sonucunda güven tazeleyerek tekrardan BTSO Başkanlığına seçilen İbrahim Burkay’ı tebrik etti.

BTSO’nun kentin önemli dinamiklerinden biri olduğunu söyleyen Uzun, Oda’nın şehrin ve ülkenin ekonomik olarak gelişimi için yeni dönemde de aynı özveri, kararlılık ve başarıyla çalışacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti. KARADENİZSİAD olarak her zaman BTSO’nun yanında olduklarını ve ileriki süreçte birlikte ortak projeler gerçekleştirebileceklerini söyleyen Uzun, Bursa büyürse Türkiye büyür’ mottosuyla hareket eden BTSO’ya çalışmalarında başarılar diledi.

BTSO Başkanı Burkay da KARADENİZSİAD’a bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0