KARADENİZSİAD, KARADENİZ EKONOMİ ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ziyaretinde konuşan Karadeniz Asıllı Sanayici ve İşadamları Derneği (KARADENİZSİAD) Başkanı Süleyman Uzun, KARADENİZSİAD olarak önümüzdeki dönem içinde Karadeniz’de bir ekonomi zirvesi yapmayı planladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

KARADENİZSİAD, KARADENİZ EKONOMİ ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR
banner98

KARADENİZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uzun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya geldi. Buluşma, Ankara Caddesi üzerindeki belediye binasında bulunan makamda gerçekleşti.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, KARADENİZSİAD’ın bölgeyi kapsayan önemli bir SİAD olduğuna dikkat çekti. Bu oluşumu hayata geçirenleri tebrik eden Aktaş, KARADENİZSİAD’ın faaliyetlerini yakından takip edeceğini ve birlikte yapılabilecek faaliyetlere destek verebileceklerini ifade etti.

Başkan Aktaş’a görevinde başarılar dileyen KARADENİZSİAD Başkanı Uzun’sa, derneğin kuruluşu, kurucuları, faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgiler verdi. KARADENİZSİAD, 6 ay önce kurulduğunu belirten Uzun,  bu oluşumun Bursa’dan çıkıp tüm Türkiye’ye yayılacağını söyledi. İstanbul ve Ankara’da adında ‘Karadeniz’ ifadesi olan oluşumların bulunduğunu dikkat çeken Süleyman Uzun, bu oluşumların pek faal olmadıklarını ve tüm bölgeyi kapsamadıklarını ifade etti.

Karadeniz Ekonomi Zirvesi yapılacak

Üye potansiyeli hakkında konuşan Uzun, Bursa’da üye sıkıntısı çekmediklerini ancak, kendilerine bu konuda kısa vadede 40-50 arası üye sayısını hedef koyduklarını, üye alımı noktasında ince eleyip, sıkı dokuduklarını söyledi.

Uzun, KARADENİZSİAD olarak önümüzdeki dönem içinde Karadeniz’de bir ekonomi zirvesi yapmayı planladıklarını ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü, bu zirvede Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de paydaş olarak görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0