Karacabey’de Turizm Çalışmaları Sürüyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçenin büyük potansiyel barındırdığı turizm faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi adına yürütülen çalışmalar hız kesmiyor.

Karacabey’de Turizm Çalışmaları Sürüyor
banner98
 

Başkan Ali Özkan, Bursa Defterdar’ı Mehmet Yazar ile Bursa Milli Emlak Daire Başkan Vekili Ahmet Arın’a gerçekleştirdiği ziyarette; özellikle Tahsis ve İrtifak Hakkı istenen yerlerle ilgili istişarelerde bulundu.


Etüt Proje Müdürü Gökşen Akgör ve Emlak İstimlak Müdürü Kader Bektaş’ın da yer aldığı ziyaretlerde; Yeniköy sahil düzenlenme çalışmalarında konaklama alanlarının zenginleştirilmesi, Malkara Maliye kampı arkasındaki alanın turizme kazandırılması ve Öğretmenler Parkı içerisinde oluşturulacak sosyal alanlarla ilgili projeler masaya yatırıldı.


Verimli Geçti


Başkan Ali Özkan yaptığı açıklama ile Karacabey’in dört bir yanında başlatmış oldukları dönüşüm çalışmalarında, ilçedeki turizm potansiyelini canlandırma çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirterek, özellikle Tahsis ve İrtifak Hakkı istenen yerler ile ilgili alınacak kararların daha sağlıklı olmasına adına bu görüşmelerin önemli katkıları olduğunu söyledi.


Gerçekleşen görüşmelerde, planlanan proje ve çalışmalar hakkında her iki kurum müdürü ile istişare yapılarak, çeşitli detaylarda fikir alışverişi yapılırken, ziyaret son derece verimli geçti.


Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0