banner102

Karacabey Yeniköy Yolu İçin Önemli Gelişme

Karacabey’in tüm yönlerden hak ettiği konuma ulaşması adına ilçe dinamiklerinin ortaklaşa başlattığı girişimlere bir yenisi daha eklenirken, eski Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile gerçekleştirilen görüşmede, ilçe adına önemli bir gelişme yaşandı.

Karacabey Yeniköy Yolu İçin Önemli Gelişme
 §  Bursa eski Milletvekili Önder Matlı ve Belediye Başkanı Ali Özkan’ın Yeniköy Yolu inşaatına bir an önce başlatılmasına yönelik taleplerine, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın da yakın ilgi gösterdiği ve konunun titizlikle takipçisi olacağını dile getirdiği bildirildi.

Son dönemde ekonomik, sosyal, kültürel ve sportif yönlerden önemli yatırımların göze çarptığı Karacabey’de, tatil beldesi Yeniköy’e uzanan yolun yenilenmesi adına önemli bir gelişme yaşandı.

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Bursa-BTSO ziyaretinde, Bursa eski Milletvekili Önder Matlı ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey-Yeniköy yolunun ilçe için büyük önem taşıdığını Bakan Arslan’la paylaştı.

 

Özkan ve Matlı’nın Yeniköy Yolu inşaatına bir an önce başlatılmasına yönelik taleplerine, Bakan Arslan’ın da yakın ilgi gösterdiği ve konunun titizlikle takipçisi olacağını dile getirdiği bilgisi verildi.

 

Yeniköy Yolu Yatırımların Perçinleyicisi

 

Yapılan görüşmede Ali Özkan ve Önder Matlı; Longoz Ormanları, Ayı Barınağı gibi dünya çapında eşsiz güzelliklere ve Bursa’nın en uzun sahillerine sahip Yeniköy’ün turizme açılması adına, Yeniköy Yolu’nun Büyükşehir ve Karacabey İlçe belediyeleri tarafından yürütülen önemli yatırımların da perçinleyicisi konumunda olduğunu dile getirdi.

 

Özkan ve Matlı ayrıca, ilçenin tüm yönlerden hak ettiği konuma ulaşması adına tüm ilçe dinamikleri ile ortaklaşa yürütülen çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerine de vurgu yaptı.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0