Karacabey Belediyesi'nden Büyük Yenilik

Karacabey Belediyesi’nde bundan böyle mesai giriş çıkışlarında parmak izi okuyucu sistem yerine otomatik yüz tanıma sisteme uygulanacak. Mesai başlangıcı ve öğle molalarında, personel, yerleştirilen cihazlar tarafından otomatik olarak algılanarak, giriş çıkış saatleri kayıt edilecek.

Karacabey Belediyesi'nden Büyük Yenilik
banner98
 Karacabey Belediyesi ilçede hayata geçirdiği teknolojik yatırımları kendi organizasyon şemasında kullanmaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz aylarda araç takip sistemi ile tüm belediye araç filosuna takılan çipler, anlık olarak araçların nerede olduğunu, ne zaman yola çıkıp ne zaman geri döndüğüne kadar olan bilgileri kayıt altına almaya başlamıştı.
Karacabey Belediyesi son olarak hayata geçirdiği yüz tanıma sistemi ile belediye personelinin giriş çıkış saatlerini otomatik olarak kayıt altına alıyor. Belediyede önceki sistemde sadece belediye hizmet binasında parmak okuma sistemi ile personel giriş-çıkışları kaydediliyordu. Belediye bünyesindeki diğer birimlerde imza sistemiyle personel girişleri kontrol ediliyordu. Bundan böyle hayata geçirilen yüz tanıma sistemi 6 ayrı noktada 450 belediye personelinin tamamını otomatik olarak kayıt altına alınacak. Geçmişte sadece bir binada kullanılan tanıma sistemi ise 6 farklı birimde faal olacak.
Belediye Başkanı Ali Özkan, “Teknolojiyi hayatımızın her alanında kullanmaktan yanayız. Bunu hem ilçe yatırımlarımızda hem de mevcut düzenimizi koruma ve geliştirmede kullanıyoruz. Benzer çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0