Karacabey Altyapıda Dönüşüme Hazırlanıyor

BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetin Avcı, Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen ile birlikte önceki gün gerçekleştirdiği ziyarette Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya geldi. Görüşmede Avcı ve Özen, kısa süre önce babasını kaybeden Başkan Özkan’a taziyelerini iletirken, mevcut faaliyetleri de değerlendirme imkânı buldu.

Karacabey Altyapıda Dönüşüme Hazırlanıyor
banner98

 Başkan Ali Özkan: “BUSKİ ile süren ikili ilişkilerimiz Karacabey’e altyapı noktasında pek çok katkı sağlamıştır. Kredilendirme aşamasında olan ve hayata geçirildiği takdirde de ilçemizin tamamında önemli bir dönüşümün yaşanacağı altyapı yenileme çalışmalarına, yakın zamanda başlanacak.  İlçemize bu 3 yıl zarfında, 170 milyon liralık altyapı yatırımı planlanmaktadır."

 

Karacabey,12.01.2017–BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetin Avcı ve Müdür Yardımcısı Talat Özen, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a taziye ziyareti gerçekleştirdi.

 

Makam odasında gerçekleşen görüşmede, BUSKİ’nin önümüzdeki yıldaki yatırımları da değerlendirilirken, altyapıdan içme suyuna, yağmur suyu şebekesinden arıtma tesisine kadar yapılan faaliyetlerin yanı sıra; kredilendirme aşaması son bulduğunda hayata geçecek alt yapı yenileme çalışmaları da masaya yatırıldı.

 

Altyapıya 3 Yılda 170 Milyon Liralık Yatırım

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Özkan; “BUSKİ ile süren ikili ilişkilerimiz Karacabey’e altyapı noktasında pek çok katkı sağlamıştır. Ve bu ortak faydayı da her yıl katlanarak artırmayı sürdürüyoruz. Belediye ve BUSKİ ekipleri sürekli teması halinde. Sayın genel müdürlerimiz ile birlikte üzerinde konuştuğumuz ve halenkredilendirme aşamasında olan, hayata geçirildiği takdirde de ilçemizin tamamında önemli bir dönüşümün yaşanacağı altyapı yenileme çalışmalarına yakın zamanda başlanacak. İlçemize bu 3 yıl zarfında, eski parayla 170 trilyonluk altyapı yatırımı planlanmaktadır’’ ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0