Kar Sonrası Bozulan Yollar Onarılıyor

Mudanya Belediyesi, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı tüm mahallelerde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Geçtiğimiz haftalar içinde yağan yağmur ve kar sebebiyle ana cadde ve mahalle aralarında bozulan yollar belediye...

Kar Sonrası Bozulan Yollar Onarılıyor
banner98
Mudanya Belediyesi, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı tüm mahallelerde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalar içinde yağan yağmur ve kar sebebiyle ana cadde ve mahalle aralarında bozulan yollar belediye tarafından asfaltla onarılmaya başlandı. Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan tespit çalışmalarının dışında araç sürücüleri ve vatandaşlar tarafından da onarılması konusunda yapılan yakınmalar belediyenin asfalt çalışmasıyla sona erdi.
Mudanya ilçesi, Güzelyalı ile köyden mahalle statüsüne dönen yerleşim bölgelerinde Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından bozuk satıhların onarılması konusunda ki çalışmaların devam edeceğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Belediye hizmet alanlarımızın hiçbir bölgesinde bozuk satıhlı yol bırakmamaya özen gösteriyoruz. Amacımız havaların mevsim normalleri üzerinde seyrettiği bu günlerde bu tür önemli çalışmalarımızı sonuçlandırmaktır" dedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0