Kalbir Yönetim Kurulu Üyelerinden TOSYÖV'e Ziyaret

Bursa-Kalite Birliği Derneği(KALBİR) Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği'ne ziyarette bulundu. Görüşmelerde KALBİR’in ve TOSYÖV’ün faaliyetleri, etkinlikleri ve projeleri anlatıldı.

Kalbir Yönetim Kurulu Üyelerinden TOSYÖV'e Ziyaret
banner98

KALBİR Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, dernek çalışmaları hakkında bilgi sunarak, çalışmalarının etkin bir biçimde sürdüğünü aktardı. TOSYÖV ile ortak projeler üzerinde biraraya gelmeye hazır olduklarını hatırlatan Işığıçok, “Kalite bilinci artırılmalı ve toplumun her kesiminde bu bilinç hakim konuma gelmeli” dedi.

Aynı zamanda Türk Standartları Enstitüsü Başaraştırmacısı olan KALBİR Başkan Vekili Mustafa Karaman ise, “TOSYÖV çok önemli bir misyon üstlenmiş olan bir sivil inisiyatiftir. TOSYÖV ile birlikte uygulayacak olduğumuz projelerle kalite şehrinde farkındalık oluşturma kararlılığındayız. TSE’ye ve KALBİR’e destekleri için Sayın Başkana ve TOSYÖV yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Mustafa Karaman, “Dernek olarak her alanda kaliteyi referans alıyoruz. Özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarında kalite anlayışının yaygınlaşması, kalite bilincinin geliştirilmesi ve benimsenmesi adına projeler üretiyoruz. Kaliteli yaşayan bir toplum vizyonunun oluşması için çalışıyoruz. Bu doğrultuda tüm STK’lar ile işbirliğine hazırız” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Başkanı İsmail Korkmaz da, işbirliği halinde oldukları KALBİR’in çalışmalarını ilgiyle ve beğeniyle karşıladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0