JUNIOSHOW CIVIL CIVIL

JUNIOSHOW CIVIL CIVIL BEKSİAD BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ: FUARIMIZ BU YIL DA RENGÂRENK

JUNIOSHOW CIVIL CIVIL
banner98
 Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, 2017 İlkbahar-Yaz kreasyonu erkek ürünlerinde sarı ile kırmızı, kız ürünlerinde ise son birkaç sezonda olduğu gibi pastel renklerin tercih edildiğini söyledi.

BEKSİAD Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, İlkbahar-Yaz dönemi ürün renkleri ve ikincisi bu yıl düzenlenen Junioshow Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu. Çocuk tekstili söz konusu olunca renkliliğin çeşitlilik arttığını söyleyen Ömer Yıldız, İlkbahar-Yaz sezonu ürünlerinde, erkek kategorisinde sarı ile kırmızının hâkim olduğunu, kız ürünlerinde de son birkaç yıldır olduğu gibi ürünlerde pastel renklerin tercih edildiğini ifade etti. Yıldız, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da rengârenk, cıvıl cıvıl ürünler raflarda yerlerini aldı” dedi.

Yıldız, “Sektörün nabzı burada atıyor”

Junioshow Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı hakkında da konuşan Ömer Yıldız, “Yeni bir yıla girdiğimiz bugünlerde fuarımızın ikincisini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda bir fuarı daha gerçekleştirmiş olmaktan sektörümüz ve Bursa adına gurur duyuyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fuarımız, iki yüze yakın katılımcısıyla coşkulu ve birbirinden renkli stantlara sahip. Tüm renklerimizle, çeşitliliğimizle, birliğimizle fuardan güzel sonuçlar almayı, sektörümüzü ve Bursa'mızı daha ileriye taşıyacağımıza ve bu fuarın sektörün önemli bir markası haline geleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0