banner101

Judo Osmangazi Fırtınası

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları, Alanya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.

Judo Osmangazi Fırtınası
 Türkiye Judo Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Alanya Atatürk Spor Salonu’nda 450 erkek ve 307 kız olmak üzere toplam 757 sporcunun iştirakiyle gerçekleşti. Turnuvaya Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcuları damga vurdu. Osmangazili judocular turnuvadan 2 altın ve 2 bronz madalya ile ayrılarak önemli bir başarıya imza attı.
Şampiyonada erkekler 60 kilogramda tatamiye çıkan Osmangazi Belediyespor’un başarılı sporcularından Eren Aksoy ile bayanlar 57 kilogramda mücadele eden Merve Çelik, rakiplerini tek tek dize getirerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada 50 kilogramda mücadele eden Abdülaziz Kara ve 48 kilogramda Kader Divan ise Türkiye Üçüncüsü olma başarısı gösterdi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şampiyonadan madalyalarla dönen sporcuları tebrik ederek, “Gençlerimizin spor yaparak yetişmesi adına spor alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz. Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcularının, gerek ulusal, gerekse de uluslararası platformda elde ettikleri başarılar da bizlere yapmış olduğumuz yatırımların ne kadar doğru olduğu gösteriyor. Judo takımı sporcularımız Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda büyük başarılar elde etti. Bu sporcularımız henüz çok genç. İleride çok daha büyük başarılar elde edeceklerdir. Biz her zaman sporcularımızın yanında olacağız ve gerekli desteği vereceğiz. Hedefimiz olimpiyatlara sporcular göndermek” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0