banner101

İZNİK GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yetkili birimleri ile 42 mahalle de devam eden, yapılacak olan ve planlanan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İZNİK GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
 İznik Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Genel Müdürleri, Ak Parti İznik İlçe Teşkilatı, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili devam eden, yapılacak olan ve yapılması aciliyet gerektiren konularda söz alarak tek tek isteklerini ilettiler.

BAŞKAN AKTAŞ “ORTAK AKIL VE SONUÇ ODAKLI İLERLİYORUZ”

Ortak akıl ve sonuç odaklı çalışmalar ile yola devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “Bugün parti teşkilatımız, belediye başkanımız, meclis üyelerimiz, belediye bürokratlarımız ve özellikle muhtarlarımız ile beraber mevcut başlayan projeler, devam eden projeler ile alakalı konuşacağız.Karşılıklı soru cevap şeklinde olacak.Bunu da bugün ilk İznik’te başlattık. Tabi 2018 de başlaması gerekenlerden bazı revizyonlarda ortaya çıktı. İznik gibi tarih şehrine bir kültür şehrine, göl ile beraber insanların yazın akın ettiği bir şehre yapılması gereken önemli çalışmalar var. Özellikle sahil projesi ile bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili bizzat yerinde görüşülerek ve tarih vererek görüştük.Kırsal mahallelere yönelik ufak ufak yapılması gereken çalışmalar var onlarla neler yapılabiliriz arkadaşlarımızla onları konuşacağız ve inşallah göreceksiniz sürecin sonunda 2018 in sonunda 2019 un başında bunların birçoğunu gerçekleştirmiş olacağız. Dönem dönemde yaptığımız ziyaretler ile bu çalışmaları yerinde denetleyeceğiz. Birde projelerimizin yavaş ilerleyişi söz konu, açıkçası bunları hızlandırmamız gerekiyor. Çok proje yapıp yavaş yavaş ilerletmekten ziyade daha az proje yapalım ama başlayalım ve bitirelim. İnşallah göreceksiniz ilçe belediyesinin gücü, Büyükşehir’in dokunuşu ile beraber, gücüyle beraber İznik 'in katma değerinin daha da yükselten çalışmalar olacak” dedi.

BAŞKAN SARGIN “HİZMET ÜRETMEK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da yaptığı açıklamada “Sevgili arkadaşlar ilçemizde büyükşehir ve iktidarımızın gücü ile şükürler olsun onlarca projenin hayata geçtiğini birlikte tanık olduk. Bugün de 2017 yılı içerisinde başlayıp devam eden projeler ile 2018 yılı içerisinde hayata geçecek projeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Ben huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çünkü İznik tarihten aldığı misyon ve vizyon ile ne yaparsanız az gelen bir şehir. Onun için bugün yeni yen projeler ortaya koyduk. Biz burada İznik Belediye Başkanı olarak hem Büyükşehir in desteklerini hem de merkezi hükümetin desteklerini alarak İznik'i hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Birileri laf üretir bizlerde hizmet üretmek için mücadele ediyoruz. İznik'imize ne yapsak azdır diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız bu karalar İzniklilere hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ak Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli de muhtarların hangi yollarla talep isteklerini daha kolay bir şekilde talep ederek bunlara çözüm bulabileceklerini dile getirirken, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut da  gerek muhtaların ve gerekse de vatandaşlardan gelen talepleri Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a iletti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0