İYİ Parti Yapı Fuarı'nı Ziyaret Etti!

Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve Başkanlık Divanından oluşan bir ekip BUTTİM Fuar alanında açılan Yapı Fuarını ziyaret etti.

İYİ Parti Yapı Fuarı'nı Ziyaret Etti!
banner98
Yapı Fuarında stant açan sektör mensubu iş dünyası mensuplarına hayırlı olsun dileklerinde bulunan ekibimiz, özellik Osmangazi İlçesini yakından ilgilendiren iki standa ağırlık verdi.
Bunlardan ilki, 2013 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı ilan edilen Akpınar Mahllesindeki 429 bin m2'lik alandaki hak sahipleri tarafından kurulan Akpınar Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği standı idi.
Bu güne kadar gösterdikleri örnek çalışmalar ile üyelerinin ve bölge halkının haklarını koruyarak bölgenin rantsal dönüşüme heba edilmesini önleyen Akpınar Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği ziyaret edilerek yaptıkları çalışmalar birinci ağızdan dinlendi ve kendilerine her konuda destek vereceğimizin bilgisi verildi. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan görüşmede en kısa sürede İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak kendilerini dernek merkezinde de ziyaret edeceğimizin sözünü verdik.
Osmangazi İlçe Başkanlığı ekibi devamında Osmangazi Belediye'sinin stantına geçerek burada sunulan iki kentsel dönüşüm projesini yakından inceledi. Tamamlanma aşamasına gelen fakat ilk çıkışı ile bugün gelinen noktada farklı bir kulvara kayan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi ile Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında yetkililerden bilgi alan ekibimiz konu hakkında daha sonra detaylı bir basın açıklaması yapacaktır.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0