İYİ Parti Osmangazi Kahvaltıda Buluştu

Osmangazi İlçe Başkanlığımızın Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Komisyonunun yönetim kurulu üyeleri için ailece düzenlemiş olduğu kahvaltılı buluşmada, yönetim kurulu üyeleri enerji depoladı.

İYİ Parti Osmangazi Kahvaltıda Buluştu
banner98

Merinos Park içindeki Gölpark tesislerinden düzenlenen kahvaltılı buluşmaya Genel İdare Kurulu Üyemiz Hasan Toktaş ve İl Başkanımız Yüksel Yılmaz aileleri ile katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Yüksel Yılmaz "Osmangazi İlçe Teşkilatının üzerinde çok büyük bir yük var ve ben bu ekibibn bu yükün üstesinden geleceğini düşünüyorum, Osmangazi'nin başarılı olması demek, İYİ Partinin Bursa'da ve Türkiye'de başarılı olması demektir.

Şu ana kadar ortaya konan çalışmalar ile de bu ekip bu başarının mesajlarını verdi. Ben tüm yönetim kurulu üyelerime ve ailelerine şimdiden çalışmaları için teşekkür ediyorum" dedi.

GİK Üyesi Hasan Toktaş'da yaptığı konuşmada 1 Nisan 2018 Pazar günü Ankara'da gerçekleştirilen ve bu güne kadar hiç bir siyasi partiye nasip olmayan muhteşem kurultaydan dolayı tüm katılımcılara öncelikle teşekkür etti. 

Devamında İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu ve oluşturduğu ekibinin bu güne kadar yaptıklarının, yapacaklarının habercisi olduğunu belirterek "Belikde Türkiye genelinde bir ilk olan ve dört gündür stant açarak Kent Meydanı ile Osmangazi Metro İstasyonu arasında sürdürdüğünüz üye kayıt çalışmalarının partimizin sahada olması açısından ve vatandaş ile buluşması açısından çok büyük önem arz etmektedir. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendi nasılki hiç yorulmadan gece - gündüz çalışıyorsa, bizlerde onun izinden yorulmadan partimizi hem yerelde, hem de genelde şampiyon olması için çalışacağız" dedi.

İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu'da yaptığı teşekkür konuşmasında öncelikle GİK Üyesi Hasan Toktaş ve İl Başkanı Yüksel Yılmaz'a ailece düzenledikleri moral ve kaynaşma kahvaltısına katıldıkları için teşekkür etti. 

Hasanoğlu "Sayın GİK Üyem ve Sayın İl Başkanım huzurunuzda yönetim kurulum adına partimizin başarısı ve Liderimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin 3 Kasım 2019 seçimlerinde Başkan seçilmesi için hiç yorulmadan çalışacağımıza namus sözü veririm. Öncelikle Osmangazi, devamında Bursa ve en sonunda da Türkiye İYİ Olacak, bundan en ufak bir şüphem yok" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2018, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0