İTSO'nun 4 Personeli Yüksek Lisans Yaptı

Uludağ Üniversitesi (U.Ü) İnegöl İşletme Fakültesi’nin Yüksek Lisans Programı’na katılan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) 4 personelinden üçü 2 yıllık eğitimlerini tamamlayıp diploma almaya hak kazanırken, bir personel de eğitimine devam ediyor.

İTSO'nun 4 Personeli Yüksek Lisans Yaptı
banner98
 İTSO Başkanı Metin Anıl, üyelerine daha kaliteli hizmet vermek maksadıyla personelin eğitimini teşvik ettiklerini söyledi. 
Bu çerçevede U.Ü İnegöl İşletme Fakültesi tarafından 2 yıl önce açılan uluslararası ticaret yüksek lisans programına kurumlarından 4 personelin katıldığını vurgulayan Metin Anıl, “Bu personelimizden üçü eğitimlerini başarıyla tamamlayıp diplomalarını aldı. Bir personelimiz de Haziran ayında mezun olacak” dedi.
Odanın Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, TSE Temsilcisi Taner Çetin ve KOSGEB temsilcisi Zafer Bekiz’in mezun olduğunu, Uzman Faruk Öner’in de mezun olma aşamasına geldiğini vurgulayan Başkan Anıl, “Üyelerimiz olan İnegöllü müteşebbislerimiz katma değeri yüksek üretim yaparak ekonomik alanda destan yazıyorlar. İnegöl’den 2013 yılında 1 milyar 240 milyon doların üzerinde dış ticaret gerçekleşti. İnegöl ayrıca 10 yıldır sürekli dış ticaret fazlası veriyor” diye konuştu.
İnegöl’ün ekonomik alanda elde ettiği başarıda İTSO’nun da önemli katkıları bulunduğuna dikkat çeken Anıl, “Uluslararası ticaret yüksek lisansı yapan personelimiz ile üyelerimize yapacağımız katkıyı daha da artıracağımıza inanıyorum. Personelimizin eğitim alanındaki başarıları kurum yöneticileri olarak bize ayrı bir gurur vermektedir” dedi.
Anıl, sanayici üyelerinden Kenan Sülek ve Ümit Çayır’ın da uluslararası dış ticaret konusunda yüksek lisanslarını tamamladığını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0