İSSİAD FARUK ÇELİK’İ AĞIRLADI

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Yönetimi, belediye başkanları, valilik, üniversiteler, akademik odalar, karayolları, imar komisyonları ve çeşitli kurumlardaki bürokratlarla yaptığı görüşmeler ve ziyaretlerin ardından son olarak AK Parti Urfa Milletvekili Faruk Çelik ile bir araya geldi.

İSSİAD FARUK ÇELİK’İ AĞIRLADI
banner98
 İSSİAD’ın AK Parti Urfa Milletvekili Faruk Çelik ile bir araya geldiği toplantı, Endülüs Park Alışveriş Merkezi’nde bulunan Nanun Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan ve Faruk Çelik ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, İSSİAD’ın kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Altınöz, İstanbul Caddesi’nin Bursa’nın değerli ve önemli caddeleri arasında yer aldığını ve caddenin değerinin her geçen gün artığına dikkat çekti.

İSSİAD üyeleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten geçmiş dönem bakanlardan ve halen AK Parti Urfa Milletvekilliği yapan Faruk Çelik de, İstanbul Caddesi’nin Bursa için önemine değindi.

Yerel ve ülke gündemine ilişkin konuların’da görüşüldüğü ziyarette İSSİAD Başkanı Yakup Altınöz, Faruk Çelik’e günün anısına hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2018, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0