İsmail Varol M.K.Paşa'da BENDE Varım Dedi!

İsmail Varol AK Parti'den Mustafa Kemal Paşa Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

İsmail Varol M.K.Paşa'da BENDE Varım Dedi!
banner98
1984 M.K.Paşa doğumlu olan İsmail Varol  2008 yılında Antalya Kepez'de AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu ve İdare Organlarında aktif siyasete başlayan, Kızılay Derneği ve değişik spor klüplerinde yöneticilik yapan ve değişik spor kulüplerinde Yöneticilik yapmış olan bir Belediye Başkan Aday Adayı. Başarılı bir geçmişi olan İsmail Varol spordaki başarılarını 2010 yılında Edirne KIRKPINAR güreşlerinde şampiyon olarak taçlandırdı.

GENÇ BAŞKAN GELECEK M.K.PAŞA DEĞİŞECEK sloganı ile yola çıkan, M.K.Paşa Belediye Başkan Aday Adayı ve M.K.Paşa sevdalısı olan İsmail Varol www.mansetx.com Genel yayın Yönetmeni Ali Sünlüklü'ye hayalindeki M.K.Paşa'yı anlattı.

M.K.Paşa'nın Bursa'nın potansiyeli en yüksek ilçesi olduğunu buna rağmen hak ettiği ilgiyi göremediğini, ilçenin Su Uçtu Şelalesi, Tümbüldek Kaplıcaları gibi dinamiklerinin iyi kullanılamadığını söyleyerek, artık değişim zamanı dedi. M.K.Paşa'yı çok iyi tanıdığını, M.K.paşa'nın ve M.K.Paşalıların sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen İsmail Varol, Belediye Başkanı seçilirse Belediyeyi M.K.paşalı hemşehrileri ile birlikte yöneteceğini söyledi.
      
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0