banner102

İnegöl'lü Gençlerden Yeni Başbakan'a Ziyaret

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte yeni Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu Bursa’dan ilk ziyaret eden heyet oldu.

İnegöl'lü Gençlerden Yeni Başbakan'a Ziyaret
 62. hükümetin programını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu öncesinde AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri ve yönetim kurulu üyeleri, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'in vasıtasıyla yapılan ziyarette Davutoğlu’na ahşap bir tabak hediye edildi. Ziyaretten çok memnun olduğunu söyleyen Davutoğlu, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirtti. AK Parti’nin gençlere çok önem verdiğini, gençlerin gelecekte ülkenin idare kademelerinde yer alacağını vurgulayan Davutoğlu, “İnegöllü gençleri ağırlamaktan çok büyük keyif aldım” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İnegöl’den defalarca geçtiğini, siyasete girmeden önce Oylat’a gittiğini ve İnegöl köftesinin tadını iyi bildiğini anlattı. İnegöl mobilyasını ve ilçenin üretim gücünü de iyi bildiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, Sezai İleri’ye Oylat’la ilgili sorular yönetti. Davutoğlu, uygun bir zaman diliminde İnegöl’e gitmek istediğini belirterek, Şahin'den bir bir program yapmasını istedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0