banner102

İnegöl'de Ak Parti Adayları Tanıtıldı

Önceki gün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilen Milletvekili Aday Listelerinde, Bursa’dan 4. sırada Aday gösterilen AK Parti’nin mevcut Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye Cumhuriyeti siyasal tarihinde bir ilki başararak, dördüncü kez iktidar olacaklarını söyledi.

İnegöl'de Ak Parti Adayları Tanıtıldı
 AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım programına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, 25. dönem Milletvekili Aday Adayları Bülent Temelli ve Faruk Coşkun, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi ile partililer katıldı.
Milletvekili Hüseyin Şahin’i yeniden aday gösterilmesinden dolayı kutlayan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, “10 Şubat 2015 tarihinde başlayan aday adaylığı süreci, daha sonrasında insanlarımızın bizlere göstermiş olduğu bu yüksek teveccüh noktasında İnegöl’ü temsilen 11 arkadaşımız, Bursa genelinde de 235 Milletvekili aday adayımız vardı. Bu bizim açımızdan gerçekten çok güzeldi. İnegöl’ü temsilen de Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin tekrar 25. Dönemde 4. sırada aday olarak gösterilerek, İnegöl’e verilen değeri gerek genel merkez, gerekse il teşkilatımız yerinde göstermiş oldu. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bizde İlçe Başkanlığı olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnegöl’ün ve Türkiye’nin AK Partiye ihtiyacı var. Bunun için çok çalışacağız” dedi. İlk konuşmasında 16. sıradan aday gösterilen Halide Serpil Şahin’i unutan Demirel, “Az önce heyecandan olsa gerek Halide Serpil Şahin 16. sıradan kendisine Milletvekili Adaylığı nasip oldu. Kendisini hem tebrik ediyorum hem de çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Önümüzdeki süreçte programlar yaparak birlikte çalışacağız” diye konuştu.

"İNEGÖL’E VERİLEN DEĞER ORTADADIR"


AK Parti Bursa Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin ise, “Bugün 25. dönem parlamento yenileme seçimlerinde bir dönem görev yapmanın mutluluğuyla yeniden aday olduğumuz ve sizlerin de destekleriyle, dualarıyla, genel merkezimizin de teveccühüyle tekrar 18 kişilik listede hem ilçemiz hem de kendimiz adıma yer bulduğumuz günün sevinç gecesindeyiz. Sevincimiz içimize sığmayacak kadar büyük. Çünkü, AK Parti davası, AK Partililik ruhu, AK Partililik gönüldaşlığı işte bu. Üç tane Aday Adayı arkadaşım burada. Bu mutluluğu, bu heyecanı, bu mutlu tabloyu hep beraber yaşamanın heyecanını görmek, bizatihi yaşamak için bizimle beraberler. Bizde bayrak, hizmet yarışı vardır. Kişiler gelip geçicidir. Bizden önce arkadaşlarımız görev yaptı. Bizim arkadaşlarımızdan da görevi bırakanlar oldu. Ama biliyorsunuz parti olarak merkez yoklamasıyla, merkez yoklamasının da altında birçok aşamalardan geçerek adaylarımızı belirleyen bir siyasi anlayışa sahibiz. Birçok istişare, anket, saha çalışması yaparak adaylarını belirleyen bir partiyiz. Çünkü, en doğruyu yapmak zorundayız. Millet bizden hizmet bekliyor. Öncelikle ilçemiz Bursa’da iyi bir yerde temsil edilme kabiliyetini göstermiş, genel merkezimiz nezdinde de bu kabul görmüştür. Ben hepinize teşekkür ederim. Çünkü teşkilatı yanında olmayan, teşkilatıyla beraber çalışmayan kendisini hiçbir zaman başarılı addetmesin. Geçmiş dönemde Cumhurbaşkanımız defalarca seçimlere Başbakanımız olarak girdi. Bugün Cumhurbaşkanımız, partimizle ilişiği, bağı yok ama 14 Ağustos 2001’de partimizi kurarken bize hedef olarak ne gösterdiyse, bugün Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’yla ve sizlerle beraber istikametimiz budur. Bu akşam burada yağmur yağmasaydı daha güzel bir tören de yapabilirdik ama yağmur yağdı” diye konuştu.

"DÖRDÜNCÜ KEZ İKTİDAR OLACAĞIZ"

Türkiye’nin de, Bursa’nın da, İnegöl’ünde AK Partiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Şahin, “Birçok hizmet yaptık ve yaptığımız hizmetlerin birçoğunu unuttuk. Yenilerini yapmamız için gideceğiz, bu milletten oy isteyeceğiz. Bu milletin desteğine talip olacağız. Çok şükür ki, en güzel ve en iyi partideyiz. Ben kendimi şanslı addediyorum. AK Partili olmak ayrı bir mutluluk. 4’ncü kez sandığa gideceğiz. Hepimize ayrı görevler düşüyor. İlçe Teşkilatımıza büyük sorumluluklar düşüyor. Bu seçim her seçim olduğu gibi önemli. Hiçbir seçim önemsiz değildir. Bir sene içerisinde yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimini yaptık, bu seçimde önemli. Çünkü, AK Parti’de iktidar olma zorunluluğu var. Türkiye’nin bize ihtiyacı olduğu için iktidar olmak zorundayız. Ben Milletvekili olayım da ne olursa olsun zihniyetimiz asla olamaz. Gitmediğimiz, çalmadığımız, hatırını sormadığımız insan kalmayacak. Hepimiz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Neden? AK Partiyi dördüncü kez iktidara taşımak için. Bu iktidarın tacıyla yerel yönetimlerimiz rahat çalışacak. Sadece bizim bulunduğumuz coğrafya değil, sorumluluklarımız çok büyük. Türk dünyası, İslam dünyası, Kafkaslar, Balkanlar, Orta Doğu, Kuzey Afrika var. 24 milyon metrekarenin bizde mirası var. Bu mirasa sahip çıkmak zorundayız. Çünkü bizimle geleceğe ümitle bakmak isteyen gençler, çocuklar ve biçareler var. Onlara da ümit olmak zorundayız. Biz bir meselenin altını çok iyi çizeceğiz; Türkiye’ye 1982 anayasası dar geliyor. Bu anayasayı değiştireceğiz. Başkanlık modelini getireceğiz. Türkiye bir daha koalisyonlarla yönetilen ülke konumuna düşürmeyeceğiz. 30 seneden beri süren terör hadisesini Cumhurbaşkanımız, Başbakanlığı zamanında kendi gövdemi bu işin altına koyarım, kefenimi giyerek bu işin altına girdim dedi ve mücadeleye başladı. Hamdolsun başardı. Bizde onu taçlandıracağız ve bitireceğiz. Bir de paralel yapıyla, bu bizi arkadan hançerleyen, devletin içerisinde ikinci bir yapı gibi ortaya çıkan yapıyla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bunun için Başbakanımız teşkilatlarımıza en aşağıdan başlayarak en yukarıya, burada bir silsile yoktur. Milletvekilinin görevi de aynıdır, sandık görevlisinin de görevi aynıdır. Nedir? AK Partiyi iktidar yapmak. İki ay süre var. Bu süre içinde elimizden geleni yapacağız. Tarih bizim 9 seçimdir kaybetmediğimiz seçimleri yeniden kazanacağımızı yazıyor. Tarih yazmamızı istiyor. Dördüncü kez iktidar olan bir parti Türkiye Cumhuriyeti siyasal tarihinde yok. Dördüncü kez iktidar olacağız” dedi. Şahin, “İnegöl’e üniversitemizi kuracağız. Üniversitemizde İnegöl’ün ihtiyacı olan bölümleri de açacağız. Çok güzel çalışmalarımız var” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0